On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Неделя, 02/06/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето
Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?!

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
14:22:15 - 16/09/2014
Утре ОТКРИВАТ НОВАТА АВТОГАРА в Пазарджик, Попов ОБЕЩА до края на месеца тя ДА ЗАРАБОТИ
Тази новина е вече със статус на АРХИВ, т.е. не е от последните 15 броя новини, и за да я прочетете трябва да се АБОНИРАТЕ!
Прочетена 2710 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: Венета Никова
14:34:43 - 16/09/2014

А кой ще ни обясни хората с увреждания как да се качат до втория етаж или те нямат нужда да се качват до горе и не пият кафе и нямат нужда от почивка за това са спестили пари за асансьор ?! Много грозно отношение е това !

Добавил: мнение
14:54:05 - 16/09/2014

Това беше най-глупавото и неразумно решение!Ж.п гара и Автогара трябва да са на едно и също място!Значи хората да плащат билетче от 0.80 лв. от ж.п гарата само за две спирки до казармата-от там с багаж и през боклуци и треволяци до новата безумна Автогара.По обратен ред-същата процедура.Пълним гушата на "Тролейбусен транспорт" и мъкнем като хамали багажа си.В този ред на мисли кога ще стане откриването на ж.п подлеза?И там е един лунен пейзаж...Да го е срам човек да каже ,че това е началото на град Пазарджик!И Кмета се "НАПЪНАЛ" да иска останалата част от казармата.Нямам думи!Това просто е ДИАГНОЗА!!!

Добавил: гражданин
17:02:33 - 16/09/2014

Попитайте Попов как смята да разреши проблема с циганските сватби, които тормозят цялото население на града! Да застане като мъж и да вземе решение, което да е в полза на населението, игнорирайки циганските гласове... Не забравяйте темата, както всичко в тази държава се споменава и забравя след 3 дни....

Добавил: Наблюдател
18:36:47 - 16/09/2014

Община Пазарджик е като корпоративна търговска банка - празна дупка без никакви пари и когато гръмне нещастниците пазарджиклий ще могат само да се зачесват там където не ги сърби. До една година истината ще излезе наяве.

Добавил: питане
18:42:59 - 16/09/2014

А "Тролейбусни превози" ще изградят ли нова линия за пътниците. Или ще стане като със старата автогара. След 5 години ще се предложи за приватизация,а след това ще бъде "преобразувана"... да речем в МОЛ. И ние отново няма да имаме автогара..... ПИТАМ как ще пресичат хората, как ще се придвижват от далечните спирките с багажа си.... ПИТАМ .....

Страница 1 от 2
Първа
Предишна 1 2 Следваща

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg