On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Събота, 20/04/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“
НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
17:16:43 - 04/03/2015
Община Пазарджик ЗАПОЧВА БЛАГОУСТРОЯВАНЕ на района на новата АВТОГАРА
Тази новина е вече със статус на АРХИВ, т.е. не е от последните 15 броя новини, и за да я прочетете трябва да се АБОНИРАТЕ!
Прочетена 1728 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: abababa
10:09:24 - 05/03/2015

Кога ще има градски транспорт до автогарата? Един тролей, далеч от сградата, не е транспорт.№12 не се движи в почивните дни,а в работните има3-4 курса.Така е и с другите "автобуси" - по 2-3 курса в работен ден

Добавил: gagaga
10:29:58 - 05/03/2015

За малките сметки на тоци пурата след тодоров ден да нема опашки, хеййй строители на Тиковград..............

Добавил: СПЕЦИАЛИСТ
14:14:47 - 05/03/2015

ОТ СТАТИЯТА ЗА СЕТЕН ПЪТ СЕ УБЕЖДАВАМ,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ВСЕКИ ВЪРШИ ТОВА КОЕТО НЕ МУ Е РАБОТА.ЗА ИНФОРМАЦИЯ НА АВТОРА ХУМУСА Е МИНИМАЛНА ЧАСТ ОТ ПОЧВАТА И СЪСТАВЛЯВА ДО МАКСИМУМ 7% ОТ НЕЯ.ИНТЕРЕСНО МИ Е КАК ЩЕ ГО ОТДЕЛИТЕ ОТ ПОЧВАТА И ДОБИЕТЕ 450 КУБИЧЕСКИ МЕТРА. ИСТИНАТА Е КОНКУРС ЗА ВСЯКО РАБОТНО МЯСТО ОТ НЕЗАВИСИМИ ЕКСПЕРТИ ЗА ДА ИМА РАЗВИТИЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА!!!!!!!!

Добавил: мнение
15:23:23 - 05/03/2015

Построяването на Автогарата на това място е най-безумното решение,което Тодор Попов можа да измисли!Във всички нормални държави ж.п гари,автогари ,че даже и летища са едно до друго.Ама то за подобни проекти и решения се иска АКЪЛ/без извинение/!Сега щял да облагородява.Познайте коя фирма за пореден път ще спечели и ще вземе парите?А транспорт до това НЕДОРАЗУМЕНИЕ,наречено Автогара няма и едва ли ще бъде решено в полза на гражданите.За две спирки от ж.п гарата до казармата-билетче за 0.80 лв.Как ви звучи?Но ние сме си виновни,че още го търпим.На 21 март щял да каже дали ще се кандидатира за пореден мандат.Боже,боже!Той плаче за затвора,а има наглостта да претендира за управление.Но всяко нещо си има и край!Нека се заеме с адвокатска практика и да остави града ни в по-честни ръце!

Добавил: гражданинн
15:36:11 - 05/03/2015

СПЕЦИАЛИСТ, да беше прочел какво точно пише! Хумус ще се довозва и разстила, т.е. ще се насипва за градинки. Няма да го добиват от там.

Впрочем, на фона на това колко нещо разпродаде там кмета, сумата за благоустрояването не е голяма. Точно както е малък и теренът на новата автогара. Доста по-малък от старата в центъра.

Страница 1 от 2
Първа
Предишна 1 2 Следваща

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg