On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Събота, 20/04/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“
НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
15:05:33 - 27/03/2015
Община Пазарджик СЪБИРА от ДНЕС заявления на кандидати за ЛИЧНИ АСИСТЕНТИ
Тази новина е вече със статус на АРХИВ, т.е. не е от последните 15 броя новини, и за да я прочетете трябва да се АБОНИРАТЕ!
Прочетена 801 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: осведомен
16:53:44 - 28/03/2015

Какви лични асистенти назначават общината. Всички включени в Проекта потребители са родителите на служители на Община Пазарджик. Там един обикновен човек и с колко множество увреждания да е, той не може да бъде включен в Проекта. Няма прозрачност при включване в Проекта.

Добавил: Асистент
17:44:24 - 28/03/2015

Ей нямате умора бее-всичко знаете.Плюнки, злоба и жлъч.Както казва кмета тия дето до вчера гласуваха с неговите хора сега се превъзбудиха покрай изборите, но след изборите пак ще му се редят пред кабинета.Цървули-това е кмет който кара есипа си да работят като идиоти.Няма увеличени заплати 8г, няма бонуси, няма есксурзиики и курвалък, няма напиване както правеше Евстатиев и проститутки.Няма гуми по кр стовищата и изкуствени цветя по стълбовете.Целият град се мие и свети денонощно.А колкото до асистентите -одобряват се от министерството след определени критерии и не си мислете, че родителите на цялата община са тук на работа.Благодарни бъдете, че в общината хората са грамотни и работят по проекти.С хубавото бързо се свиква, но не забравяйте че като дойде БСП настъпва ТЪМНИНА, а Боко глад..

Добавил: по осведомена
07:40:32 - 29/03/2015

Асистентите се одобряват НЕ от министерството,а от Дирекция за социално подпомагане Пазарджик.Службата се намира на ул."Гурко"3А ет.3.В момента е без Директор,защото бившата Цветелина Арапова е отстранена и в момента тече конкурс за нов директор.Програмата е за 6 месеца и има мноого предварителни условия за одобрение.Това,че кмета е позволил в центъра да се раздават Молбите,не означава ,че е толкова съпричастен.За тази"услуга"ще получи награда,защото и в двата си мандата работеше предимно за себе си,а не за гражданите.Спрете малко да го величаете и да му се подмазвате,че ставате жалки!Не сме забравили какво е било при Евстатиев ,БСП и ГЕРБ.Няма да забравим и какво ни причини Попов за двата си мандата и точно за това вече НЯМА да гласуваме за него!Да си ходи в ПЕШЕРА!Няма НЕЗАМЕНИМИ!

Добавил: До асистент
20:45:06 - 29/03/2015

Само убийството на Татяна Стоянова хвърля толкова мръсотия и кал по любимият ти кмет че изобщо нямаш право да говориш.А колкото до ремонтите те са толкова неграмотни и некачествени че вече се руши навсякъде.Есента ще му покажем изхода на града.

Добавил: момина сълза
21:49:33 - 29/03/2015

А, ще има проверка и община Пазарджик по този проект за личните асистенти, както в ЦНСТ за деца с увреждания във Велинград.

Що се касае за директора на социалните. Цв. Арапова, тя не знае нищо за лични асистенти и й казваме: Сбогом Любима, това не е твоето место в социалните.

Страница 1 от 1
Първа
Предишна 1 Следваща
Последна

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg