On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Петък, 29/03/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината

Пълен текст на новината

Категория: Мишена
13:08:04 - 01/12/2015
За Борисов, Попов, мераците за ПО-ВИСОКИ местни данъци и СЪДРАНИЯ ЮРГАН на пазарджишките ОБЩИНСКИ ФИНАНСИ!
Тази новина е вече със статус на АРХИВ, т.е. не е от последните 15 броя новини, и за да я прочетете трябва да се АБОНИРАТЕ!
Прочетена 13357 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: гражданин
13:49:32 - 01/12/2015

Данъците вече бяха вдигнати по време на кризата!Пак ли ще ги вдигат! Когато беше откриването на ремонтирания център там присъстваха и Герб . Тогава му дадоха и казармата да прави автогара.Вирнаха му ушите и само за едно мерси ли?

Добавил: Мариян Христов
14:12:15 - 01/12/2015

Пак популизъм.Хайде пък сега и Ненков,защо не бил на среща с Бойко.Защото си ниска топка.Кой си ти?Кога ще разбереш,че да рекламираш ГЕРБ означава да получиш кинти и толкова.Сключил си сделка,облажил си се.Като толкова плюеш защо не си махнеш банера за "видимите резултати"

Добавил: Валентин Ненков
14:20:48 - 01/12/2015

До Мариян Христов: Ти май нищо не си разбрал от написаното. Спокойно, така е по-здравословно за теб, иначе ще вземеш да пробваш и да мислиш, а не съм сигурен, че организмът ти ще го понесе! А за ниските и високите топки, обсъдете въпроса с председателя Хари!

Добавил: мнение
14:41:46 - 01/12/2015

Този Мариян Христов пак ли изпълзя?Хем не образован,хем смешен и жалък!Каквото до сега е написал-все е било глупост,подмазване и потвърждение за грешната му ориентация!Статията е много добра и вярна!Да видим какво ще се случи с гласуването?А колкото до присъствието на Попов на тази среща-Борисов отдавна го е отсвирил и въобще не му обръща внимание.Пък и кой знае дали е бил там наистина?Ако беше щеше задължително да накара подчинените си да качат снимки.Борисов показа неуважението си към него още на откриването на моста на р.Луда Яна.Попов да даде обяснение сега за похарчените пари,за провалените му мандати и как точно ще си събере несъбраните до сега данъци@А Мариян да вземе да си пие лекарствата редовно или най-добре с карта за Наречен

Добавил: Маринела Танева
15:30:03 - 01/12/2015

Става все по-ясно, че "цветущата" Община Пазарджик фактически е във състояние на фалит и е натрупала милиони дългове които ние и децата ни ще трябва да връщаме за да платим избирането на този нещастник за трети мандат.

Интересно как ще го обясни като до вчера разправяше че всичко е точно и общината цъфти а сега всеки ден се появяват нови и нови факти за супер дългове които е натрупал.

Всичко си има край и особено това важи за лъжите.

Страница 1 от 3
Първа
Предишна 1 2 3 Следваща

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg