On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Четвъртък, 28/03/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
18:56:05 - 02/12/2017
Идиоти ли ни УПРАВЛЯВАТ или ДА, или за МЕРАКА на един министър да ОТНЕМА книжките на
Тази новина е вече със статус на АРХИВ, т.е. не е от последните 15 броя новини, и за да я прочетете трябва да се АБОНИРАТЕ!
Прочетена 34215 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: Стефан
19:25:47 - 02/12/2017

Забравяте,че шофирането е право, не привилегия. Има условия да се придобие, има условия да се загуби. Както примерно нямат права да шофират непълнолетни, душевно болни (с цел да се препазят интересите на обществото), така ако в интерес на обществото е да се намали риска от катастрофи, предизвикани от инфаркти, тогава може да се разгледа поне такава една мярка. Сега, как ще се реализира и дали лекарите ще бъдат отговорни и как, и дали ще се използва като още една причина за подкупи - това е една съвсем друга тема, която по принцип няма връзка с основната идея.

Добавил: Валентин Ненков
21:59:38 - 02/12/2017

До Стефан: Проблемът при това ограничение е, че няма ясен критерии, прекалено е субективна лекарската преценка за подобно нещо. Което прави подобни решения също субективни. Що се отнася до корупцията, мисля, че всеки нормативен акт задължително трябва да се огледа от гледна точка на това, дали предразполага към корупционни практики, а този просто е пример в това отношение. Особено при сегашното състояние на обществото и правоохранителните ни органи. Няма как да има субективизъм при непълнолетните, нали? Другото е грубата дискриминация към хора, за които няма как да се докаже, че са опасни на пътя.

Страница 1 от 1
Първа
Предишна 1 Следваща
Последна

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg