On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Петък, 29/03/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
14:52:40 - 12/01/2018
Сагата с МОСТА между острова и Зоната на здравето ПРОДЪЛЖАВА – проектанти РАБОТЕЛИ по него от месеци, ЦЕНАТА му още НЕ е ясна
Тази новина е вече със статус на АРХИВ, т.е. не е от последните 15 броя новини, и за да я прочетете трябва да се АБОНИРАТЕ!
Прочетена 1244 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: Бай Спас
15:53:47 - 12/01/2018

Колко струва един мост?Винаги ще има някой който да го изпълни и да се облажи от работата.Винаги ще има и някой злобар.За този мост се говори от преди 20 години.Преди две години кмета Попов отново подхвана темата и имаше идеен проект.Моста е нужен,защото свързва града с "търговията" по много по-кратко разстояние.Важно е да е достатъчно широк за пешеходци и велосипеди.Хубаво е и тази зона да се "олюди" с нещо интересно и ново.

Добавил: Валентин Ненков
16:57:11 - 12/01/2018

До Бай Спас: Там е работата, че в община Пазарджик никога не се знае кое колко струва. Още не казват колко излезе ремонтът на Стамболийски?!? Иначе нямам против, просто трябва да се научим да искаме да знаем как се харчат парите ни. Толкова ли е сложно??? А претендираме, че не сме дебили!

Добавил: недоволен
17:56:05 - 12/01/2018

Преди години се обсъждаше усилено колко е амортизиран моста на Марица/основният/,колко е опасен и колко е спешен ремонта му.Всичко се забрави.За ремонт на него трябва да са тези пари,не за накъкъв безмислен мост.Но това е типично за Тошко Попов-гръмки,лъскави но безмислени проекти.

Добавил: Буден Гражданин
09:52:57 - 13/01/2018

Абсолютно ненужен към този момент е този мост, по добре да се ремонтира стария!!!

Добавил: мнение
10:16:02 - 15/01/2018

Моста на р.Марица по който в момента се извършва основното движение е в окаяно състояние. От години се говори, че е наложителен спешен ремонт, но до този момент нищо не се прави. Изведнъж тема на деня се оказва мост, който ще се строи в разрушената зона на здравето и за който не се казва какво точно предназначение ще има? Ако ще води до Острова е безмислен. Всички предприятия в тази зона фалираха. И защо ще се финансира от общинския бюджет ,след като толкова улици в града приличат на лунни пейзажи? И пак ли "Еко Хидро" ще ЛАПНЕ 700 000лв.? Защото това са парите от нашите данъци и лично аз искам подробна информация и отчет за тях! А Вие, уважаеми съграждани не искате ли такава информация ?

Страница 1 от 1
Първа
Предишна 1 Следваща
Последна

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg