On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Петък, 19/04/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“
НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
16:16:05 - 12/01/2018
За РАСТЯЩИ задължения, НОВИ заеми, РАЖДАНЕ и СМЪРТ се говореше на обсъждането на БЮДЖЕТА на Пазарджик
Тази новина е вече със статус на АРХИВ, т.е. не е от последните 15 броя новини, и за да я прочетете трябва да се АБОНИРАТЕ!
Прочетена 1685 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: Общинар
17:18:35 - 12/01/2018

Заплатите на експерти, които са с висше взимат малко над минималната заплата. Тези 10 % са срамота - гражданите да не очакват усмихнати екперти.

Добавил: Гражданин
18:09:13 - 12/01/2018

Естествено,че кмета вече си е решил да тегли нов заем,нас кой ще ни пита.И този път от държавата,понеже банките не му дават.И кой ще го връща.Нагъл,долен измамник.

Добавил: Валентин Ненков
22:41:13 - 12/01/2018

До Гражданин: Банките с удоволствие ще му дадат нов заем, защото той се обезпечава от бъдещи приходи, т. е. от данъкоплатците, които винаги са налице. Проблемът на Общината е, че ще надхвърли допустимата от закона задлъжнялост и трябва да бъде оздравявана от МФ. А това не е приятно. Всъщност според мен тя отдавна я е надхвърлила, но тези, които трябва да го установят, предпочитат да си мълчат.

Добавил: Гражданин
14:33:30 - 13/01/2018

Да.Но най-лошото и грозно в случая,че кмета вече от години си прави каквото иска.Тегли всяка година заеми за милиони,решава си сам какви обекти да се строят,и за колко пари.Не го интересува ничие мнение,нито на гражданите 50 процента от които прокуди от града.Нито на онова жалко,съставено от негови роби сборище наречено Общински съвет.

Добавил: Sasheto
20:14:01 - 13/01/2018

Ма моля ви големите пазарджишки медии и джурналя,както се изразява един подкупен крадлив общ.съветник не се интересуват от тези”маловажни въпроси”,а ни занимават с “ловните подвизи”на едно ку ку общ.съветник и с оставката и банкетите на вече бившия шеф на ДАИ -тоя ебати нац.герой и всички това трябва да четем и дани вълнува-ежедневието на едни мижитурки крадливи и корумпирани,които са известни с това ,че са “никои”Ало медиите ама къде сте бе?То затова сте пред фалит,а пък за журналистика дане говорим

Страница 1 от 1
Първа
Предишна 1 Следваща
Последна

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg