On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ    Неделя, 21/01/2018     e-mail: videlinabg@abv.bg
 
Софийска градска прокуратура: ПРОВЕРКА на ДАНС установи 13 млн. лв. ЩЕТИ за Община Септември в мандата на кмета Марин РАЧЕВ Софийска градска прокуратура: ПРОВЕРКА на ДАНС установи 13 млн. лв. ЩЕТИ за Община Септември в мандата на кмета Марин РАЧЕВ Софийска градска прокуратура: ПРОВЕРКА на ДАНС установи 13 млн. лв. ЩЕТИ за Община Септември в мандата на кмета Марин РАЧЕВ Софийска градска прокуратура: ПРОВЕРКА на ДАНС установи 13 млн. лв. ЩЕТИ за Община Септември в мандата на кмета Марин РАЧЕВ Софийска градска прокуратура: ПРОВЕРКА на ДАНС установи 13 млн. лв. ЩЕТИ за Община Септември в мандата на кмета Марин РАЧЕВ Софийска градска прокуратура: ПРОВЕРКА на ДАНС установи 13 млн. лв. ЩЕТИ за Община Септември в мандата на кмета Марин РАЧЕВ Софийска градска прокуратура: ПРОВЕРКА на ДАНС установи 13 млн. лв. ЩЕТИ за Община Септември в мандата на кмета Марин РАЧЕВ Софийска градска прокуратура: ПРОВЕРКА на ДАНС установи 13 млн. лв. ЩЕТИ за Община Септември в мандата на кмета Марин РАЧЕВ Софийска градска прокуратура: ПРОВЕРКА на ДАНС установи 13 млн. лв. ЩЕТИ за Община Септември в мандата на кмета Марин РАЧЕВ
„ПОСЕТИТЕЛИ на определени уеб сайтове генерират ТРАФИК към pzdnes БЕЗ да са НАЯСНО с това”, СОЧИ анализ на сайта „ПОСЕТИТЕЛИ на определени уеб сайтове генерират ТРАФИК към pzdnes БЕЗ да са НАЯСНО с това”, СОЧИ анализ на сайта „ПОСЕТИТЕЛИ на определени уеб сайтове генерират ТРАФИК към pzdnes БЕЗ да са НАЯСНО с това”, СОЧИ анализ на сайта „ПОСЕТИТЕЛИ на определени уеб сайтове генерират ТРАФИК към pzdnes БЕЗ да са НАЯСНО с това”, СОЧИ анализ на сайта „ПОСЕТИТЕЛИ на определени уеб сайтове генерират ТРАФИК към pzdnes БЕЗ да са НАЯСНО с това”, СОЧИ анализ на сайта „ПОСЕТИТЕЛИ на определени уеб сайтове генерират ТРАФИК към pzdnes БЕЗ да са НАЯСНО с това”, СОЧИ анализ на сайта „ПОСЕТИТЕЛИ на определени уеб сайтове генерират ТРАФИК към pzdnes БЕЗ да са НАЯСНО с това”, СОЧИ анализ на сайта „ПОСЕТИТЕЛИ на определени уеб сайтове генерират ТРАФИК към pzdnes БЕЗ да са НАЯСНО с това”, СОЧИ анализ на сайта „ПОСЕТИТЕЛИ на определени уеб сайтове генерират ТРАФИК към pzdnes БЕЗ да са НАЯСНО с това”, СОЧИ анализ на сайта
За платен достъп до архива въведете код:

Приеми | Закупи
 

Как на две инстанции осъдиха “Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Назад
Напред

Запознайте се с ...

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
16:16:05 - 12/01/2018
За РАСТЯЩИ задължения, НОВИ заеми, РАЖДАНЕ и СМЪРТ се говореше на обсъждането на БЮДЖЕТА на Пазарджик
Тази новина е вече със статус на АРХИВ, т.е. не е от последните 15 броя новини, и за да я прочетете трябва да се АБОНИРАТЕ!
Прочетена 1225 пъти            <<< Назад    

Коментари до момента

 
Добавил: Общинар
17:18:35 - 12/01/2018

Заплатите на експерти, които са с висше взимат малко над минималната заплата. Тези 10 % са срамота - гражданите да не очакват усмихнати екперти.

Добавил: Гражданин
18:09:13 - 12/01/2018

Естествено,че кмета вече си е решил да тегли нов заем,нас кой ще ни пита.И този път от държавата,понеже банките не му дават.И кой ще го връща.Нагъл,долен измамник.

Добавил: Валентин Ненков
22:41:13 - 12/01/2018

До Гражданин: Банките с удоволствие ще му дадат нов заем, защото той се обезпечава от бъдещи приходи, т. е. от данъкоплатците, които винаги са налице. Проблемът на Общината е, че ще надхвърли допустимата от закона задлъжнялост и трябва да бъде оздравявана от МФ. А това не е приятно. Всъщност според мен тя отдавна я е надхвърлила, но тези, които трябва да го установят, предпочитат да си мълчат.

Добавил: Гражданин
14:33:30 - 13/01/2018

Да.Но най-лошото и грозно в случая,че кмета вече от години си прави каквото иска.Тегли всяка година заеми за милиони,решава си сам какви обекти да се строят,и за колко пари.Не го интересува ничие мнение,нито на гражданите 50 процента от които прокуди от града.Нито на онова жалко,съставено от негови роби сборище наречено Общински съвет.

Добавил: Sasheto
20:14:01 - 13/01/2018

Ма моля ви големите пазарджишки медии и джурналя,както се изразява един подкупен крадлив общ.съветник не се интересуват от тези”маловажни въпроси”,а ни занимават с “ловните подвизи”на едно ку ку общ.съветник и с оставката и банкетите на вече бившия шеф на ДАИ -тоя ебати нац.герой и всички това трябва да четем и дани вълнува-ежедневието на едни мижитурки крадливи и корумпирани,които са известни с това ,че са “никои”Ало медиите ама къде сте бе?То затова сте пред фалит,а пък за журналистика дане говорим

Страница 1 от 1
Първа
Предишна 1 Следваща
Последна

Добавяне на коментар

 
символи можете да въведете още
 
 

Узаконяване на сондажни кладенци

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453