On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Петък, 26/04/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето
Точките за НАМАЛЯВАНЕ заплатите на съветниците и искането за ОСТАВКА на председателя на ОбС - Пазарджик ОТПАДНАХА от днешната сесия Точките за НАМАЛЯВАНЕ заплатите на съветниците и искането за ОСТАВКА на председателя на ОбС - Пазарджик ОТПАДНАХА от днешната сесия Точките за НАМАЛЯВАНЕ заплатите на съветниците и искането за ОСТАВКА на председателя на ОбС - Пазарджик ОТПАДНАХА от днешната сесия Точките за НАМАЛЯВАНЕ заплатите на съветниците и искането за ОСТАВКА на председателя на ОбС - Пазарджик ОТПАДНАХА от днешната сесия Точките за НАМАЛЯВАНЕ заплатите на съветниците и искането за ОСТАВКА на председателя на ОбС - Пазарджик ОТПАДНАХА от днешната сесия Точките за НАМАЛЯВАНЕ заплатите на съветниците и искането за ОСТАВКА на председателя на ОбС - Пазарджик ОТПАДНАХА от днешната сесия Точките за НАМАЛЯВАНЕ заплатите на съветниците и искането за ОСТАВКА на председателя на ОбС - Пазарджик ОТПАДНАХА от днешната сесия Точките за НАМАЛЯВАНЕ заплатите на съветниците и искането за ОСТАВКА на председателя на ОбС - Пазарджик ОТПАДНАХА от днешната сесия Точките за НАМАЛЯВАНЕ заплатите на съветниците и искането за ОСТАВКА на председателя на ОбС - Пазарджик ОТПАДНАХА от днешната сесия

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
18:21:28 - 13/01/2018
Пазарджик пак се ЦЕЛИ в Книгата на Гинес: С АВАНГАРДНИ съоръжения КЪРПИ пропуските си СТРОИТЕЛЯТ на бул. „Ал. Стамболийски”
Тази новина е вече със статус на АРХИВ, т.е. не е от последните 15 броя новини, и за да я прочетете трябва да се АБОНИРАТЕ!
Прочетена 3109 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: манго джери
14:17:31 - 14/01/2018

Гениално инженерно решение на онази глЪВъ Гого Делчев. Те затова г-н Ненков незнаят все още ,колко струва ремонта на този булевард не са подписали поредния анекс за това НИЩО ТЕНЕКИЕНО...?

Добавил: Валентин Ненков
14:45:42 - 14/01/2018

До Манго Джери: Решението наистина е впечатляващо, на мястото на кмета щях да поканя гостите за европредседателството да го оценят по достойнство и се възползват от иновативните ни постижения.

Добавил: недоволен
14:49:00 - 14/01/2018

Това гениално инженерно решение може да е на друга умна глава и строител на съвременен Пазарджик-гл.арх. Кръстьо Танков.

Добавил: пишман пазарджик
09:38:11 - 15/01/2018

Селяните в Общината пак са се напъвали да мислят (за града).

Добавил: гражданин
10:09:32 - 15/01/2018

Г-н Ненков, чета с интерес статиите Ви, поздравявам Ви за будната съвест и че информирате обществеността за безобразията в града и региона, но не е ли време да сигнализираме други, "независими" държавни органи с това, как е извършен ремонта не само на този булевард, но и на другите "новоремонтирани" квартали в града... навсякъде всичко е направено ей така, просто за да се отчетат едни пари и да се приберат! Винаги съм смятал че трябва да има обществен контрол върху дейността на тези, които избираме и да ги държим отговорни за действията им като управляващи! Живея в квартал Младост, там положението след "ремонта" е почти същия - некадърно и немърливо свършена работа, а контрол НИКАКЪВ! Но най-лошото е заспалото общество ...!

Страница 1 от 1
Първа
Предишна 1 Следваща
Последна

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg