On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Четвъртък, 28/03/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
20:16:06 - 13/01/2018
По-полека с ГОЛЯМАТА лъжица: От КЛАСНИ играчи до КЛАСЕН отбор пътят е ДЪЛЪГ, а ВК
Тази новина е вече със статус на АРХИВ, т.е. не е от последните 15 броя новини, и за да я прочетете трябва да се АБОНИРАТЕ!
Прочетена 1128 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: Бай Мунчо
08:20:33 - 15/01/2018

Ненков,след като се установи,че не ставаш за журналист, за политик,за съветник,най-малко някой ще те вземе за "разбирач" на тема волейбол.Просто отново да отделиш храчка ей така.Погледни се в огледалото целия си в помия

Добавил: Валентин Ненков
08:47:41 - 15/01/2018

До Бай Мунчо: Вероятно си прав, че не ставам за журналист, политик и съветник в условията на днешна България и сегашен Пазарджик. За тези дейности най-добре пасват хора, свикнали да ходят наведени и непрекъснато ослушващи се откъде духа вятъра. Не се научих на това за 27 години, тепърва, дори да поискам, няма да успея. Що се отнася до конкретния коментар, същността му дори не е волейбола. В сърцевината му са манталитетът, грандоманщината, безсмисленото пилеене на пари за фалшива слава на някого. И това на фона на задълбочаваща се морална и чисто човешка недостатъчност. Така че случващото се с волейбола просто е поредната проява на разпада на нормалността в Пазаржик, пък и в държавата изобщо. Не очаквам да ме разбереш, но самото прочитане на моя отговор ще е успех за хора като теб!

Добавил: Бай Мунчо
11:09:41 - 15/01/2018

Дали е безсмислено децата да спортуват!?Ненков отиди в зала Хебър,след това на стадиона,след това в Спортното,след това в зала Васил Левски.Ако имаш достойнство и грам почтеност ще замълчиш.Спорта е здраве и възпитание,но ти от ученическите си години не спортуваш.А дали си приведен и обичащ да словоблудстваш,виж се как рекламираш видимите резултати на ГЕРБ,а след това говори за държавност,ценности и разпад.

Добавил: Валентин Ненков
13:28:38 - 15/01/2018

Пак до Бай Мунчо: Не разбирам защо се заяждаш, стотици пъти съм казвал и писал, че единственият смисъл да се поддържат представителни гарнитури по различни популярни спортове е, че те стимулират развитието на детско-юношеския спорт. И прибират децата от улиците в залите и стадионите. Но това не означава да се докарват екземпляри от Занзибар и остров Тимбукту за да задоволим болните си амбиции да станем шапиони и да пораснем в очите на слепите. Само с постоянство при децата и юношите можем да създадем школи по отделни спортове. Отскъпо струваща кампанийност за година-две и после пак разпад никой не се нуждае.

Страница 1 от 1
Първа
Предишна 1 Следваща
Последна

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg