On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ    Неделя, 20/01/2019     e-mail: videlinabg@abv.bg
 
След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми
Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика
За платен достъп до архива въведете код:

Приеми | Закупи
 

Как на две инстанции осъдиха “Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Назад
Напред

Запознайте се с ...

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
18:37:13 - 13/02/2018
ВИЖТЕ пълните МОТИВИ на Апелативен специализиран наказателен съд за ВРЪЩАНЕТО на Марин Рачев на кметския пост
Тази новина е вече със статус на АРХИВ, т.е. не е от последните 15 броя новини, и за да я прочетете трябва да се АБОНИРАТЕ!
Прочетена 2696 пъти            <<< Назад    

Коментари до момента

 
Добавил: Безпристрастен
18:49:56 - 13/02/2018

Какви са тези обвинения без доказателства. Разбира се,че ще го освободят. И от прочетеното разбирам,че законово е невинен. От моралната ви гледна точка и от вашето мнение,трябва да е виновен,нали?

Добавил: Валентин Ненков
18:57:23 - 13/02/2018

До Безпристрастен: Нищо не съм казал, само съм публикувал мотивите едно към едно. Вашето е нещо като "гузен негонен бяга". Забелязахте ли например, че съдът не е приел доказателствата от ревизиите на АДФИ, само че при гледането на делото по същество те ще бъдат приети, включително и третата ревизия, която май още продължава. И още много други неща, но най-важното е как ще си свърши работата прокуратурата.

Добавил: Безпристрастен
19:41:30 - 13/02/2018

Не му пука за този кмет, но някак си е натрапчиво, че толкова много се пише за него. Все едно ще получите душевен оргазъм, ако го осъдят или свалят от власт. Фактически е невинен и оправдан, било то и за момента. Като всичко в тази държава- всяко чудо за 3 дни. Пишете малко безпристрастно, кажете какво стана с момчето, което се обърна по таван, след употреба на наркотици. Имам чувството, че живея в Септемврви,само за това се пише.

Добавил: Валентин Ненков
19:48:00 - 13/02/2018

Пиша за този случай, защото показва състоянието на цялата държава, пък и не сме общинско, а областно издание. Що се отнася до момчето, което е седнало друсано зад волана, стана ясно, че му няма нищо. Лично аз се надявам скоро да не сяда зад волана, ако може дори изобщо.

Добавил: саранбелия
10:59:02 - 14/02/2018

Кмета е невинен, чичо гошо и той, искаме си кмета.Путин е виновен

Страница 1 от 2
Първа
Предишна 1 2 Следваща

Добавяне на коментар

 
символи можете да въведете още
 
 
 

Узаконяване на сондажни кладенци

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453