On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Неделя, 02/06/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето
Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?!

Пълен текст на новината

Категория: Мишена
20:30:18 - 21/02/2018
Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика
Тази новина е вече със статус на АРХИВ, т.е. не е от последните 15 броя новини, и за да я прочетете трябва да се АБОНИРАТЕ!
Прочетена 818165 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: Смешно е
20:44:42 - 21/02/2018

Ама ти наисина много спамиш! Ти присъстваш явно във всички групи в окръга и само си пробутваш смешните анализи и платена журналистика. В група "Пазарджик" през 5 минути се появяваш ти или статии на виделина. И накрая все си света вода ненапита и ни лук ял, ни лук мирисал. Дразниш бе човеко, анализите ти не струват, защото мненията ти са хейтърски и целенаночени. И това е истина, само пишеш за община септември,все едно е квартал на Пазарджик. Това не го знаех,че може да се докладва, но вече ще имаш и по едно докладване и от мен. Благодаря за идеята. Много им пука на фейсбук,че някъде са те блокирали за една седмица, че даже и да се занимават с твоите глупости. Не знам в какъв свят си живееш, ама глупавото ти поведение дразни хората и като гледам, явно не дразни само мен!

Добавил: Валентин Ненков
20:56:13 - 21/02/2018

До горния анонимник: Наистина се радвам, че толкова внимателно следиш публикациите ни и така дълго и напоително изливаш безсилието си в коментари. Надявам се да ти осава време и да свършиш нещо полезно. Ако просто не си нечия платена подлога. Иначе не те разбирам, като не ти харесваме,просто не ни чети. Но щом искаш да си пишеш - пиши! И ни докладвай, все си мисля, че го правиш от доста време. А как да си обясня болезнената ти привързаност към Септември? Че "Виделина" е областен сайт, а Септември все още не е поискал да стане част от някоя съседна област...Накрая, ти си последният, с чието мнение за анализите ми ще се съобразя, всъщност оценката ти е продиктувана от друг и не струва пукнат грош!!!

Добавил: Смешно е
21:12:08 - 21/02/2018

Господине, ти не носиш на критика и чуждо мнение. Всеки, които опонира на вашето мнение е подлога и го прави за пари ли? Така ли говорите за хората,които четат онова, което рекламирате по групите,като новина? Когато заговорихте за спорта в Пазарджик, вече преля моето търпение.Ти и жена ти можело да спамите, пък ние защо четем. Като четем и си мълчим, означава,че сме съгласни с глупостите, които се пишат. Някак си щеше да е по-интересно да говориш за цензура, но без да мрънкаш с ненужни писаници за Септември. И каква параноя те гони, че чак ме набеждаваш, че съм с привързаност към Септември? И че от доста време съм ти пишел, пък даже и платено. Ако ти си взел някой лев да пишеш за тях, аз не съм мижетурка, за да пиша срещу заплащане. Оценката си е лично моя, г-н изкукуригал!

Добавил: Валентин Ненков
21:29:29 - 21/02/2018

До горния анонимник: За да ти повярвам, просто се идентифицирай. Уважавам всяко мнение, което не е скрито зад анонимността. Така че, като ми кажеш кой си и разбера, че не съм прав, веднага ще ти се извиня.

Добавил: blabun
00:39:15 - 22/02/2018

Ненков, не ставай по-жалък отколкото си. Искай още малко лична карта на хората, за да изразяват мнение, но и това не може да спре факта, че не само ти, но и останалите пишман драскачи от Пазарджик (пък и в цялата страна) сте омръзнали на хората със статиите си стил слугинаж. Понеже никой не ви чете тъпотиите, изучихте се да тровите хората по групите, но явно сте си намерили майстора, а сега напиши едно писмо на арменския поп.

Страница 1 от 3
Първа
Предишна 1 2 3 Следваща

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg