On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Четвъртък, 28/03/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
11:51:29 - 23/02/2018
С 8 КОНЕ и ДВУКОЛКИ по улиците на Пазарджик утре ПГСС „Царица Йоанна” и Общината ОТБЕЛЯЗВАТ Тодоровден
Тази новина е вече със статус на АРХИВ, т.е. не е от последните 15 броя новини, и за да я прочетете трябва да се АБОНИРАТЕ!
Прочетена 1953 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: Тодор Гроздев
12:16:26 - 23/02/2018

Четете днес ЕДИНСТВЕНО в книжното тяло на "Знаме" защо ДАНС-документите в шкафчето на кмета на Септември Марин Рачев са само фитилът, но не и бомбата в казуса с районния прокурор на Пазарджик Георги Кацаров. Толкова по въпроса за това кое е крушката и кое опашката на причината за оставката на Кацаров, г-н Ненков. Толкова и по въпроса за това мислеше ли, драги Вальо, вестник "Знаме" за свястна или недотам свястна медия.

Добавил: Валентин Ненков
12:47:03 - 23/02/2018

До Тодор Гроздев: Радвам се, че използваш "Виделина", за да уведомиш максимално широк кръг хора за написаното от теб. На прав път си в това отношение. Що се отнася до материала в книжното тяло на вестника ви, прочетох го, но нищо ново не научих, с изключение единствено на това, че Даскалов е идвал в Пазарджик за проверката как справките на ДАНС са се озовали в шкафчето на Рачев. Напротив, потвърждаваш това, което е добило публичност като версия.

Добавил: пишман пазарджик
12:58:45 - 23/02/2018

Сeлянията и сеира в Пазаржик са на макс! Евала кмете - селяните са с теб!

Добавил: Тодор Гроздев
13:06:16 - 23/02/2018

Използвам трибуната ти, защото съм сигурен, че не друг, а ти ще го прочетеш със сигурност. А колко си разбрал от статията, си е твой проблем. В случая, разбрал си нещо, което въобще не е новина. Има доста класифицирана информация в статията, проверена от повече от един източник. Информация, която ти не можеш да намериш дори от едно място. има и още повече информация между редовете, която също не си "попил". Спирам дотук. Приятни почивни дни.

Добавил: Валентин Ненков
13:21:05 - 23/02/2018

Приятни и на теб. Що се отнася до класифицираната информация, която, макар че не видях, била в статията - жалко за службите, от които е изтекла!

Страница 1 от 2
Първа
Предишна 1 2 Следваща

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg