On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Неделя, 02/06/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето
Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?!

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
11:51:29 - 23/02/2018
С 8 КОНЕ и ДВУКОЛКИ по улиците на Пазарджик утре ПГСС „Царица Йоанна” и Общината ОТБЕЛЯЗВАТ Тодоровден
Тази новина е вече със статус на АРХИВ, т.е. не е от последните 15 броя новини, и за да я прочетете трябва да се АБОНИРАТЕ!
Прочетена 1977 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: Тодор Гроздев
12:16:26 - 23/02/2018

Четете днес ЕДИНСТВЕНО в книжното тяло на "Знаме" защо ДАНС-документите в шкафчето на кмета на Септември Марин Рачев са само фитилът, но не и бомбата в казуса с районния прокурор на Пазарджик Георги Кацаров. Толкова по въпроса за това кое е крушката и кое опашката на причината за оставката на Кацаров, г-н Ненков. Толкова и по въпроса за това мислеше ли, драги Вальо, вестник "Знаме" за свястна или недотам свястна медия.

Добавил: Валентин Ненков
12:47:03 - 23/02/2018

До Тодор Гроздев: Радвам се, че използваш "Виделина", за да уведомиш максимално широк кръг хора за написаното от теб. На прав път си в това отношение. Що се отнася до материала в книжното тяло на вестника ви, прочетох го, но нищо ново не научих, с изключение единствено на това, че Даскалов е идвал в Пазарджик за проверката как справките на ДАНС са се озовали в шкафчето на Рачев. Напротив, потвърждаваш това, което е добило публичност като версия.

Добавил: пишман пазарджик
12:58:45 - 23/02/2018

Сeлянията и сеира в Пазаржик са на макс! Евала кмете - селяните са с теб!

Добавил: Тодор Гроздев
13:06:16 - 23/02/2018

Използвам трибуната ти, защото съм сигурен, че не друг, а ти ще го прочетеш със сигурност. А колко си разбрал от статията, си е твой проблем. В случая, разбрал си нещо, което въобще не е новина. Има доста класифицирана информация в статията, проверена от повече от един източник. Информация, която ти не можеш да намериш дори от едно място. има и още повече информация между редовете, която също не си "попил". Спирам дотук. Приятни почивни дни.

Добавил: Валентин Ненков
13:21:05 - 23/02/2018

Приятни и на теб. Що се отнася до класифицираната информация, която, макар че не видях, била в статията - жалко за службите, от които е изтекла!

Страница 1 от 2
Първа
Предишна 1 2 Следваща

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg