On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ    Неделя, 16/12/2018     e-mail: videlinabg@abv.bg
 
След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми
Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика
За платен достъп до архива въведете код:

Приеми | Закупи
 

Как на две инстанции осъдиха “Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Назад
Напред

Запознайте се с ...

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
21:48:22 - 13/03/2018
Заради ОСЪЖДАНЕТО на Общината да ПЛАТИ 4. 5 млн. лв.: Тодор Попов СПЕШНО ще ИСКА 2 милиона безлихвен ЗАЕМ от държавата
Тази новина е вече със статус на АРХИВ, т.е. не е от последните 15 броя новини, и за да я прочетете трябва да се АБОНИРАТЕ!
Прочетена 3414 пъти            <<< Назад    

Коментари до момента

 
Добавил: Гражданин
07:59:52 - 14/03/2018

Сега държавата нека да направи хубава ревизия на община пазарджик,за да разберем и ние къде са ходили парите

Добавил: Към Гражданин
08:03:16 - 14/03/2018

Не държавата,а прокуратурата трябва да се самосезира,както направи в Септември.

Добавил: Гражданин
08:26:43 - 14/03/2018

Не съм компетентен да зная кои точно трябва да се сезира,но трябва да се спре това ограбване на общината от този феодал Тодър Попов,неможе тои да казва "КОИ ДА ЖИВЕ Е И КОИ НЕ"

Добавил: данакоплатец
08:30:40 - 14/03/2018

Аз който редовно си плащам данъците,искам на тази сесия шефа на комисията,по бюджет и финанси,към Общинския съвет,да даде отчет за какво са изразходвани тези средства.Все пак тва е един НЕзависиморган,който трябва да контролира дейността на Кмета!

Добавил: Снежка
09:06:27 - 14/03/2018

Ха ха ,ма вие знаете ли кой е този “шеф на комисията по финанси към ОС”- Тодор Тодоров)Това е едно човече,което сънува,храни се ,ловува и всичко др само с мисълта-как да открадне повече пари!Концесии на язовири,управител на Комплекс за услуги,рекламна дейност с която се източват пари от няколко общини,земевладелец и рентиер И всичко това благодарение на гъзолизването на кмета-преди това беше един гъзолизец на стари изкукали бабички-нимфоманки!Тоя ще ми дава отчет,той краде и си трайка да не го изхвърлят от листите,защото на последните иизбори не събра и 100 гласа-щото е много”обичан”.Тоя ще ми прави отчет-божеее!

Страница 1 от 1
Първа
Предишна 1 Следваща
Последна

Добавяне на коментар

 
символи можете да въведете още
 
 
 

Узаконяване на сондажни кладенци

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453