On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Петък, 19/04/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“
НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
17:44:44 - 25/04/2018
Тодор Попов подчерта, че и за вбъдеще Общината ще работи с „Инерком”, „защото тя е една добра и коректна фирма”
Хубав ден е днес за вашето училище, което е средище на книжовността в Пазарджик и общината, с тези думи кметът Тодор Попов започна приветствието си при откриването на санираната сграда на СУ “Д-р Петър Берон” в Пазарджик. Той похвали преподавателския състав, че години наред поддържа над 500 деца в школото, въпреки „не чак дотам големият брой ученици, с които разполага нашият град” и проблемите с посещаемостта. Аз и моят екип имаме един успешен принцип и той е, че ние говорим с делата си, продължи Попов. Затова ние с делата си направихме така, че вие да учите и работите в една добра физическа среда, която, надявам се, да ви хареса, защото вие го заслужавате, завърши градоначалникът. В добавка Тодор Попов пое ангажимент в най-кратки срокове да бъде приключена процедурата с прехвърляне на собствеността на физкултурния салон на училището, за да могат децата да го ползват по предназначение.
Лентата на обновеното школо прерязаха кметът, в компанията на Катя от изпълнителя на санирането „Инерком” и директорката на училището, а Попов подчерта, че и за вбъдеще ще работи с „Инерком”, „защото тя е една добра и коректна фирма”.
Припомняме, че дейностите по реновирането са извършени по проект „Обновяване и модернизиране на образователната инфраструктура в град Пазарджик - общежитие на СОУ "Георги Бенковски", ОУ "Любен Каравелов", СОУ "Димитър Гачев", СУ "Д-р Петър Берон" и ОУ "Христо Ботев“. Стойността на инженеринга за сградата и дворното пространство на СУ „Д-р Петър Берон” пък е 905 302.79 лв. с ДДС. Изпълнител е нашумялото с ЧЕЗ „ИНЕРКОМ” ЕООД, с управител Гинка Върбакова.
Това е третото от общо четирите училища в Пазарджик, които Върбакова санира. На 21 март беше открита санираната за 863 075.00 лв. без ДДС сграда на ОУ „Христо Ботев”, където като строител беше представен Георги Иванов – управител на пазарджишката „Евастрой”, въпреки че във всички договори между „Инерком” и Община Пазарджик за саниране фигурира текстът: „Изпълнителят няма да ползва подизпълнители….”. При рязането на лентата на ОУ „Любен Каравелов”, реновирано за 1 140 737.68 лв. без ДДС преди десетина дни вече се появи неясно откъде човек от “ИНЕРКОМ” ЕООД Катя, която представляваше фирмата на Гинка и днес.
Прочетена 1785 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: Пошман Пазарджик
21:17:17 - 25/04/2018

Мафията на Пеевски- Цацаров си превърна Пазарджик в златна мина

Добавил: Ахахах
21:45:29 - 25/04/2018

Пазарджик-първият частен град в България.

Добавил: доволен
22:06:07 - 25/04/2018

Добавил: Баба Валя
01:42:34 - 26/04/2018

Може ли да пирам кмета защо държи още на работа Вальо салама(човека който унищожи цяла фабрика за месо)?!Това момченце работи за себе си-превърнал е парк Стадиона във ферма за кокошки,пиян ходи на работа а парка е трявясал и неокосен.Не е обезпаразитено защото не се коси и родителите се страхуват от кърлежи.Та питаме те кмете-защо още го държиш там?!

Страница 1 от 1
Първа
Предишна 1 Следваща
Последна

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg