On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Петък, 29/03/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
11:09:29 - 21/06/2018
ОЧАКВАНО: От
Тази новина е вече със статус на АРХИВ, т.е. не е от последните 15 броя новини, и за да я прочетете трябва да се АБОНИРАТЕ!
Прочетена 1361 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: Смешно е
11:34:37 - 21/06/2018

Колко и за кой е значим Хълк? И мислиш ли, че в Добрич ще помирише терен? Значими са Геров и Крауч, другите са значими за такива като теб, които не са се събличали по физическо.

Добавил: Валентин Ненков
11:40:54 - 21/06/2018

До смешника: И за Илиев ли ще кажеш, че не беше значим за отбора? За Крауч съм съгласен, но за Геров не съвсем.

Добавил: Vancheto
11:42:39 - 21/06/2018

Разбира се, че е смешно и не за първи път. Илиев го няма от пет дни и всички вече писаха за това само ти чак сега.Тоа Хълк ще играе в Добрич на Куково лято. Има общо 198 минути в Хебър. Тошкин малко по-малко. Напиши че Пальонката също го няма. Как не си разбрал??????

Добавил: Валентин Ненков
12:42:12 - 21/06/2018

До Ванчето: Радвам се, че съм ви възбудил в тази жега с материала си на футболна тема. И съм възхитен от 198-те минути на Хълк. А за Здравков наистина не знаех, но все си мисля, че е работа на треньора и на ръководството на клуба да информират чрез медиите какво се слечва там.

Добавил: Смешно е
15:31:56 - 21/06/2018

Какво не си съгласен за Геров? Такива, като Илиев има много. За същата заплата, ще намерят подобен футболист, който да върши същата работа. Мисля, че Калпака и целия щаб на Хебър си знаят работата и ще направят необходимото, за да направят още по-добър отбор. Пък и мисля, че ще има още освободени, било то очаквано или не

Страница 1 от 1
Първа
Предишна 1 Следваща
Последна

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg