On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Събота, 20/04/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“
НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
00:50:40 - 16/07/2018
За ОРАЛНАТА френска футболна ЛЮБОВ и АНАЛНИЯТ начин да станеш пак СВЕТОВЕН шампион!
Тази новина е вече със статус на АРХИВ, т.е. не е от последните 15 броя новини, и за да я прочетете трябва да се АБОНИРАТЕ!
Прочетена 2358 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: Поздрав
03:51:53 - 16/07/2018

А,стига с тия елементарни разсъждения,да не кажа пълни щуротии.Първия гол сами си го вкараха хърватите,не отиде да им го вкара съдията,второ за дузпата всеки може да пише каквито му падне свободни съчинения,но съветвам автора да прочете коментара за мача на Давор Шукер,а не да пише орални тъпотии като тъмен балкански субект.Мачове са били обръщани при такива резултати,но толкова им бяха силите на хърватите.И не бе,нямаше световна конспирация,ако съществуваше подобна дивотия нямаше да разрешат Франция да загуби финала на домакинското европейско от НЕвелика футболна сила преди 2 г.Та,авторе кометтар се пише с доводи,а не с голи цитати,липса на познания и вулгаризми.

Добавил: Некоректно
08:14:53 - 16/07/2018

Хърватите играха страхотно на това първенство. И заслужено заеха второто място. Търсенето на някакви намеси свише, съдийски грешки и заговори срещу тях само принизява невероятното им постижение.

Отдавна не бях виждал по-чиста дузпа. Не случайно и хърватите, които иначе протестираха срещу всеки фал срещу тях, изобщо не я оспорваха. Само че хората, които не са наясно с футболните правила се подведоха по коментатора от БНТ, който като пълен лаик говореше пълни глупости, обладан от емоциите си. Французите бяха една идея по-организирани и най-вече - по-свежи. Хърватите бяха изтощени от предходните си 120 минутни мачове и логично останаха втори. Това е огромен, невероятен успех, не заслужават да ги обиждате с подобни коментари, господин Ненков.

Добавил: гостbg
09:40:30 - 16/07/2018

Истината е че французите бяха по-добри в този мач и най-вече по-свежи от хърватите. Голям фен съм на хърватите, но това си е истината. Наистина дузпата бе спорна, но това НЕ повлия на крайния изход на мача.

Добавил: Бате Гойко
10:43:47 - 16/07/2018

Съдията Питана след мача се прекръстил на френски Путана!

Добавил: хахахаааааа
11:29:54 - 16/07/2018

ВЪВ ШИБАНИЯ ЧЕРНОКОЖОПЕДАЛСКИ ОТБОР НА ФРАНСЕТАТА ИМАШЕ ТОЛКОВА МАЛКО БЕЛИ, ЧЕ НАПРАВО ГИ СЪЖАЛИХ , ПИНДОСИТЕ....................ИСТИНАТА Е ЧЕ МОРАЛНИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ СА БРАТЯТА ХЪРВАТИ---К...Р ЗА ЕВРОГЕЙСКИЯ КРЪЖЕЦ

Страница 1 от 2
Първа
Предишна 1 2 Следваща

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg