On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ    Неделя, 17/02/2019     e-mail: videlinabg@abv.bg
 
След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми
Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика
За платен достъп до архива въведете код:

Приеми | Закупи
 

Как на две инстанции осъдиха “Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Назад
Напред

Запознайте се с ...

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
22:53:52 - 08/08/2018
Тодор Попов ПРЕДЛАГА от 2019 г.: С 25% да СКОЧИ такса смет за имоти в Пазарджик, а в селата увеличението да е ДВОЙНО
Тази новина е вече със статус на АРХИВ, т.е. не е от последните 15 броя новини, и за да я прочетете трябва да се АБОНИРАТЕ!
Прочетена 4495 пъти            <<< Назад    

Коментари до момента

 
Добавил: бай Ставри
08:25:33 - 09/08/2018

Да не би ПЗ да е Ню Йорк-най-високи данъци МПС (защото улиците са ни перфектни),най-висока такса смет (защото градът е чист като аптека),за да може да се назначи още електорат от "Изток" да се мотае с метлите по улиците и да влачи найлони.Избори идват,избориии!

Добавил: хоремак
08:58:24 - 09/08/2018

На последното заседание имало запис кой какво казал на комисия Законност.Евтим Янев казал,че футболистите и волейболистите на Хебър били вече на заплата в отделни фирми.Димитър Петков попитал Гайдаров докога ще се дават пари за отборите мъже на Хебър волейбол и футбол за сметка на общинския бюджет.Това не трябвало да е ангажимент на общинския бюджет и се излизало от баланса с стотици хиляди лева и този риск криел сериозни проблеми.Найден Шопов от ГЕРБ(човека на Божков и efbet)казал че спорта трябвало да се финансира и пари за мъжките отбори да се осигуряват.Гайдаров мрънкал и казал че общината била добре финансово.Камберова и тя харчила някакви пари за спорт.Парите са кът навсякъде и трябва с много разум да се харчат.

Добавил: недоволен
09:47:27 - 09/08/2018

Двата скъпи отбора са напълно излишни, за град като Пазарджик.Кмета с тях пак иска да си чеше огромното его,за сметка на бюджета на общината.Пазарджик не е дорасъл още да има отбори в А група.

Добавил: Пишман Пазарджик
09:59:08 - 09/08/2018

Време е и селяндуроте да започнат да плащат за любимата си зоологическа градина.

Добавил: Кранчето
10:50:35 - 09/08/2018

Данък сгради и такса смет за за фирмите е висок,за гражданите и селските имоти е нисък.Платиш 30 лева на село и искаш да ти изхвърлят боклуците.За старите автомобили също е нисък.За стара кранта 25 лева.Сега дигнаха тока,гражданската и какво ли още не!Разходите не са проблема,проблема са приходите.Закон на Мърфи разходите изяждат приходите.

Страница 1 от 4
Първа
Предишна 1 2 3 4 Следваща

Добавяне на коментар

 
символи можете да въведете още
 
 
 

Узаконяване на сондажни кладенци

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453