On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ    Неделя, 17/02/2019     e-mail: videlinabg@abv.bg
 
След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми
Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика
За платен достъп до архива въведете код:

Приеми | Закупи
 

Как на две инстанции осъдиха “Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Назад
Напред

Запознайте се с ...

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
18:59:38 - 09/08/2018
ОПАСЕНИЯ от начина на ХАРЧЕНЕ на средствата за СОЦИАЛНИ услуги в община Пещера изрази публично БСП-съветничка
Тази новина е вече със статус на АРХИВ, т.е. не е от последните 15 броя новини, и за да я прочетете трябва да се АБОНИРАТЕ!
Прочетена 3248 пъти            <<< Назад    

Коментари до момента

 
Добавил: Slava Neslavna
19:12:09 - 09/08/2018

Тази Фаня Иванова в кой свят живее не знам. На сесия им се докладва, на нея лично материали са дадени и тя пак не е разбрала. то трябва да имаш и някаква грамотност, де. Най-ненормалното в случая, че партийната активистка на БСП Соня Бурова е управител на единия или двата центъра, не съм наясно, но е шеф. Много ниска топка подава тази Фаня.То е ясно, че тя никога нищо не е разбрала, но то това е цялостния образ на столетницата, която явно се тресе от деменция. Ще падна от смях.

Добавил: Потребител
19:49:47 - 09/08/2018

Славена, този път май Фаня ги е хванала на тясно едни 400 хил. които са били излишък от предходни години г-н Зайчев ги е изпапкал с на Попов НПО то. А по интересно е къде отиват парите след като влиза това управлени защото предишното ги остави с този излишък??

Добавил: съседка
19:52:14 - 09/08/2018

Резултатите от управлението на фондацията са видими с просто око за тези, които искат да си отворят очите. Въпросните съветници могат да посетят центровете и да се уверят сами в обслужването на потребителите, подновяването на материалната база, непрекъснатото провеждане на екскурзии,осигуряване на лагери, храна, отопление, осветление, вода, телефон, интернет, задоволяване на здравни нужди и т. н. Но с това не се изчерпват грижите, защото грижата не е е само материализирана. Дано тези, които са "загрижени", усетят спецификата и сложността на проблемите при осигуряване на качеството при предоставяне на социалните услуги.

Добавил: Роксана
20:21:29 - 09/08/2018

Горе написаното е пълна боза

Добавил: Потребител
20:28:23 - 09/08/2018

Мисля че тези въпроси за управлението на фондацията отдавна се зададоха .Само че спекулациите не спряха .Всичко е видимо и управлението и това как се изразходват средствата .Базата се подобрява ,правят се ремонти и всичко необходимо деца и възрастни да се чувстват добре .Самите потребители на услугите забелязват всички тези промени и са много доволни от предоставената им услуга .

Страница 1 от 5
Първа
Предишна 1 2 3 4 5 Следваща

Добавяне на коментар

 
символи можете да въведете още
 
 
 

Узаконяване на сондажни кладенци

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453