On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Неделя, 02/06/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето
Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?!

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
18:59:38 - 09/08/2018
ОПАСЕНИЯ от начина на ХАРЧЕНЕ на средствата за СОЦИАЛНИ услуги в община Пещера изрази публично БСП-съветничка
Тази новина е вече със статус на АРХИВ, т.е. не е от последните 15 броя новини, и за да я прочетете трябва да се АБОНИРАТЕ!
Прочетена 4191 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: Slava Neslavna
19:12:09 - 09/08/2018

Тази Фаня Иванова в кой свят живее не знам. На сесия им се докладва, на нея лично материали са дадени и тя пак не е разбрала. то трябва да имаш и някаква грамотност, де. Най-ненормалното в случая, че партийната активистка на БСП Соня Бурова е управител на единия или двата центъра, не съм наясно, но е шеф. Много ниска топка подава тази Фаня.То е ясно, че тя никога нищо не е разбрала, но то това е цялостния образ на столетницата, която явно се тресе от деменция. Ще падна от смях.

Добавил: Потребител
19:49:47 - 09/08/2018

Славена, този път май Фаня ги е хванала на тясно едни 400 хил. които са били излишък от предходни години г-н Зайчев ги е изпапкал с на Попов НПО то. А по интересно е къде отиват парите след като влиза това управлени защото предишното ги остави с този излишък??

Добавил: съседка
19:52:14 - 09/08/2018

Резултатите от управлението на фондацията са видими с просто око за тези, които искат да си отворят очите. Въпросните съветници могат да посетят центровете и да се уверят сами в обслужването на потребителите, подновяването на материалната база, непрекъснатото провеждане на екскурзии,осигуряване на лагери, храна, отопление, осветление, вода, телефон, интернет, задоволяване на здравни нужди и т. н. Но с това не се изчерпват грижите, защото грижата не е е само материализирана. Дано тези, които са "загрижени", усетят спецификата и сложността на проблемите при осигуряване на качеството при предоставяне на социалните услуги.

Добавил: Роксана
20:21:29 - 09/08/2018

Горе написаното е пълна боза

Добавил: Потребител
20:28:23 - 09/08/2018

Мисля че тези въпроси за управлението на фондацията отдавна се зададоха .Само че спекулациите не спряха .Всичко е видимо и управлението и това как се изразходват средствата .Базата се подобрява ,правят се ремонти и всичко необходимо деца и възрастни да се чувстват добре .Самите потребители на услугите забелязват всички тези промени и са много доволни от предоставената им услуга .

Страница 1 от 5
Първа
Предишна 1 2 3 4 5 Следваща

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg