On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Петък, 19/04/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“
НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
11:03:40 - 15/08/2018
Вижте ОТГОВОРА на „Контур 7“ за БЛОКИРАНЕТО на ул. „Сан Стефано“ – всички са ВИНОВНИ, с изключение на фирмата
Тази новина е вече със статус на АРХИВ, т.е. не е от последните 15 броя новини, и за да я прочетете трябва да се АБОНИРАТЕ!
Прочетена 3526 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: ПОМИЯРИ
11:31:08 - 15/08/2018

СЪС ТОЗИ ПОДХОД МНОГО СКОРО ЩЕ СИ НАМЕРИТЕ МАЙСТОРА, ПОМИЯРИ.........ВСИЧКИ СМЕ ЗА СПАЗВАНЕ НА ПРАВИЛАТА, АМА ВИЕ ПРЕКАЛЯВАТЕ...........ГИНКИНИТЕ КАЛИНКИ

Добавил: Бате Гойко
11:31:25 - 15/08/2018

Марчокова,Общината ти е РАБОТОДАТЕЛ(КЛИЕНТ) ма,в нормална държава след такова изказване/писане същият този клиент ще ти завре договора в.......и ще те изрита незабавно!А тя ми тръгнала записи да прави, с видеокамери.

Добавил: Пишман Пазарджик
12:15:07 - 15/08/2018

Глупавите общински съветници да гласуват да се махне синя зона , а не да чакат безплатни талони от дядо Коледа. целият град е заприличал на платен паркинг, при това празен. Създалата се ситуация се описва като - голяма селяния в малкия Пазарджик.

Добавил: Izumen
12:23:29 - 15/08/2018

Г-жо/г-це Марчокова, държите се като хиени, поемете си отговорността, не се оправдавайте непрекъснато и за всичко с Община Пазарджик! Не Ви знам условията на договора, но се дръжте достойно и компетентно!

Добавил: мнение
14:45:44 - 15/08/2018

Моля да публикувате целия Договор между община Пазарджик и въпросната фирма!Много конфликтни и конфузни ситуации се създадоха в града, след като тази фирма започна да се разпорежда едва ли не като единствен собственик на улици, паркинги, отсечки и какво ли още не?Тези репресивни мерки спрямо гражданите няма да доведат до нищо добро!Общинските съветници да си влязат в ролята на избрани да работят за гражданите, а не за себе си. Или забравиха, че следващата година отново ще има избори и ще започнат да се напъват отново да бъдат такива? Кмета вече си е бита карта, нагледахме се на управлението му-заслужава да си ходи незабавно! А останалите-да си "опичат" акъла, защото едва ли отново ще бъдат на същите служби и на същото място! Всяко нещо си има и край!

Страница 1 от 3
Първа
Предишна 1 2 3 Следваща

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg