On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ    Понеделник, 18/03/2019     e-mail: videlinabg@abv.bg
 
След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми
Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика
За платен достъп до архива въведете код:

Приеми | Закупи
 

Как на две инстанции осъдиха “Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Назад
Напред

Запознайте се с ...

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
18:03:13 - 12/03/2019
Вляво: Стойно Чачов
До 6 години затвор може да получи кметът на Стрелча Стойно Чачов за упражнена принуда върху своите подчинени, е заявила на извънреден брифинг Румяна Арнаудова - говорител на главния прокурор Сотир Цацаров, съобщава news.bg.
Вчера, 11 март, в полицията в Пазарджик е получен сигнал от бивш служител на Община Стрелча, че в началото на август 2016 г. кметът е събрал общински служители и под заплаха, че ще бъдат уволнени дисциплинарно, ги е принудил да подадат заявления за напускане без да е упомената конкретна дата. Подадени били най-малко 17 заявления за напускане на работа доброволно. Те били подписани под натиск от кмета Стойно Чачов. Сигналът е от едно от лицата, подали такъв документ. Арнаудова е категорична, че става дума за престъпленията принуда и злоупотреба с власт.
От прокуратурата в Панагюрище търсят документи. Разпитват се общинските служители, които потвърждават принудата. До момента са разпитани 10 служители от "Социален патронаж", двама от общински имоти и други служби. Всички потвърждават, че са били подложени на натиск, е казала Арнаудова.
Към момента не са открити подадените заявленията, но според прокурор Арнаудова и без документи има престъпление, което може да се докаже и въз основа на свидетелски показания. Всички разпитани потвърждават едни и същи факт - за упражнено психическо въздействие, което граничи със злоупотреба с власт.
Прочетена 1974 пъти            <<< Назад    

Коментари до момента

 
Добавил: Георгиев
21:33:18 - 12/03/2019

Мале мале,големи престъпления няма що .ГЕРБ си разчистват пистите преди изборите

Добавил: Мнение
08:59:37 - 13/03/2019

Със сигурност до изборите Цвъки ще удари и други кметове,които не са членове на ГЕРБ.

Добавил: коприщенец
18:13:04 - 13/03/2019

Какви са тези кметове, един ги ебеше наред, друг ги краде наред , ще си изберат ли свястен кмет?

Добавил: Бай Манол
18:25:00 - 13/03/2019

От къде да го изберат?То свястен стрелчанин и панагюрец има ли?

Добавил: коприщенец
19:12:13 - 13/03/2019

Иван Евстатиев пак щял да се кандидатира за кмет, местните го харесвали, даже го обожавали!!!!

Страница 1 от 1
Първа
Предишна 1 Следваща
Последна

Добавяне на коментар

 
символи можете да въведете още
 
 
 

Узаконяване на сондажни кладенци

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453