On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ    Понеделник, 18/03/2019     e-mail: videlinabg@abv.bg
 
След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми
Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика
За платен достъп до архива въведете код:

Приеми | Закупи
 

Как на две инстанции осъдиха “Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Назад
Напред

Запознайте се с ...

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
12:43:23 - 13/03/2019
Около 1500 нови работни места обеща на днешната си пресконференция кметът Тодор Попов. По думите му те щели да бъдат факт в средата на лятото тази година, а работодателите били „Костал“ и „Ариете логистикс“. Вече бил приключил първият етап от проекта на „Ариете логистикс“ за собствена производствено-логистична база, който включвал над 5 000 кв. м сгради за складови и производствени нужди, а в тях се очаквало да работят 400 души. Попов информира, че през 2018 г. дружеството е закупило в Пазарджик парцел от 82 дка.
Според кмета предстояло и приключването на строително-монтажните работи на нови сгради и производствени мощности на „Костал“ в Пазарджик, с което компанията увеличавала производствената си площ на 23 000 кв. м и планирала назначаването на нови 1000 служители.
Прочетена 3253 пъти            <<< Назад    

Коментари до момента

 
Добавил: Гражданин
14:20:55 - 13/03/2019

Евала,кмете.От утре почвам да ги броя.Ама аз ще чакам след средата на лятото,другата партида.То преди изборите сигурно още доста благини ще очакваме.

Добавил: Георгиев
14:31:48 - 13/03/2019

И на Пурко точно каква му е заслугата,за отварянето на тези работни места,че се и хвали ???

Добавил: мнение
15:05:05 - 13/03/2019

Започна се! Избори се задават! Европейски и местни! На какво ли няма да се наслушаме? Изобщо не му вярвам-пак ли ще се кандидатира? Втръсна ни вече от него и обръчите от фирми. Крайно време е да се оттегли в именито си и да сади домати.

Добавил: Ахахах
18:20:28 - 13/03/2019

Пак ли ще се кандидатира този алчен крадец?Нали преди три години каза,че приключва с кметуването и дава път на нови хора.Пуста алчност,няма насищане този човек.

Добавил: недоволен
18:42:12 - 13/03/2019

Кмете,една птичка пролет не прави.С един или два завода няма да върнеш хората в града.След като за 12 години ти ги изгони.След дъжд качулка.

Страница 1 от 3
Първа
Предишна 1 2 3 Следваща

Добавяне на коментар

 
символи можете да въведете още
 
 
 

Узаконяване на сондажни кладенци

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453