On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ    Понеделник, 18/03/2019     e-mail: videlinabg@abv.bg
 
След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми След ПУБЛИКАЦИЯ на „Виделина“: РЕМОНТ на ремонта ЗАПОЧНА на бул. „Ал. Стамболийски“ – ще го правят ДОСТЪПЕН за хора с двигателни проблеми
Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика Защо АТАКИТЕ срещу „Виделина” във Фейсбук се превръщат в ИСТЕРИЯ и ТРЯБВА ли социалната мрежа да става ЦЕНЗОР на АНТИКОРУПЦИОННА журналистика
За платен достъп до архива въведете код:

Приеми | Закупи
 

Как на две инстанции осъдиха “Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Назад
Напред

Запознайте се с ...

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
20:17:25 - 13/03/2019
Момент от двубой в Пазарджик между "Хебър" и ЦСКА.
Шампионите току-що надиграха „Пирин” с 3:0 (25:22, 25:23, 27:25) в Бургас и вече са 2-ри в подреждането преди утрешните пет мача от последния 22 кръг на Суперлигата. След тази победа на „Нефтохимик” неговото място в крайното класиране ще зависи от срещата между „Хебър” и ЦСКА в Пазарджик в петък. При победа на домакините с 3:0 или 3:1, шампионите ще се окажат втори и техен съперник в четвъртфиналния плейоф ще бъде отново „Пирин” Разлог. Ако обаче червените надделеят или загубят с 3:2, те ще са втори, а волейболистите от Бургас остават на 3-то място и най-вероятно ще се изправят срещу „Левски”, а ЦСКА ще играе с „Пирин”.
Предвид оставащите срещи от последния кръг на Суперлигата по волейбол между “Марек Юнион – Ивкони” и “Левски”, “Миньор” – “Монтана”, “Добруджа” – “Черно море” и “Дунав” – “Дея спорт” при победи на фаворитите в тях, крайното подреждане след трето място ще има вида: 4. „Добруджа”, 5. “Монтана”, 6. “Левски”, 7. “Пирин”, 8. “Дунав”, 9. “Марек Юнион – Ивкони”, 10. “Черно море”, 11. “Дея спорт”, 12. “Миньор”. В такъв случай в оставащия четвъртфинал съперници ще са „Добруджа” и „Монтана”, като съставът от Добрич ще е в привилигировано положение, защото ще е домакин на първия двубой.
Във Висшата лига отпада още отсега „Миньор”, а “Дея спорт” ще се срещне в квалификация за оставане в Суперлигата със загубилия финалния плейоф от втория ешалон във волейбола, който се очертава между доскорошния член на Суперлигата “Арда” и “Славия”.
Прочетена 542 пъти            <<< Назад    

Коментари до момента

Няма намерени коментари

Добавяне на коментар

 
символи можете да въведете още
 
 
 

Узаконяване на сондажни кладенци

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453