On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Сряда, 26/02/2020     e-mail: videlinabg@abv.bg
Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ)
КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова

Пълен текст на новината

09:39:40 - 23/08/2019
Солов ПИТА Попов ВЯРНО ли е, че фирмата, която пръска срещу гъсеници и кърлежи,  е на БЛИЗЪК до брат му
Тази новина е вече със статус на АРХИВ, т.е. не е от последните 15 броя новини, и за да я прочетете трябва да се АБОНИРАТЕ!
Прочетена 5149 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: Доктор Куин
10:06:36 - 23/08/2019

Сега в интерес на истината ситуацията е следната- преди години с това се занимаваше фирма на д-р Темнилов и нешата бяха под контрол, макар и с леки пропуски . Тишко изгони Темнилов за да се облагодетелства брат му, което не беше никак честно. Сега резултатите са на лице - парите са усвоени а работата е под всякаква критика вече падат гъсеници по главите на децата и е много неприятно. Аз харесвам Тошко, но той вече прекали с кражбите.

Добавил: Избирател
10:38:25 - 23/08/2019

Който и да изберем ше е по-добре от тия крадлив кмет!

Добавил: недоволен
10:39:08 - 23/08/2019

Преди с чешмяна вода пръскаше фирмата на Темнилов.Сега вероятно със светена вода пръска,вече друга фирма.Собственост на директора на Инспекцията по труда -Търпов и брата на кмета.Които изнудват и всички частни фирми да сключват договори с тях.

Добавил: Бате Гойко
10:55:42 - 23/08/2019

Кой кум,кой сват-не знам!С какво пръскат,ако въобще пръскат-не знам!Знам,че гъсениците здраво опоскаха някои видове широколистни дървета и че въпросните гъсеници падат по главите ни!Така че,уважаеми общинари,зарежете изборите,зарежете фанфарите и тръгвайте да спасявате зеленината на Пазарджик,че се излагаме пред чужденците!

Добавил: Гражданин
11:29:41 - 23/08/2019

Докато ние обикновените граждани,продължава ме да повтаряме ,че няма кои Пурко все така всеотдайно ще раздава нашите пари на свои роднини,ТОИ ЩЕ КАЖЕ КОИ ЩЕ ЖИВЕЕ И КОИ НЕ,АЗ И МОЕТО СЕМЕИСТВО НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА НЕГО

Страница 1 от 2
Първа
Предишна 1 2 Следваща

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg