On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Четвъртък, 27/02/2020     e-mail: videlinabg@abv.bg
Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ)
КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
16:21:08 - 09/09/2019
58-годишен бизнесмен и настоящ съветник е КАНДИДАТЪТ за кмет на БСП за Стрелча
Тази новина е вече със статус на АРХИВ, т.е. не е от последните 15 броя новини, и за да я прочетете трябва да се АБОНИРАТЕ!
Прочетена 2138 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: Гербаджия
21:50:24 - 09/09/2019

Ненков в Пазарджик вече и а слух че ГЕРБ ще издигнат за кмет Тодор Попов като човек който ще е в листата на ГЕРБ да кабеш нещо по въпроса миg32e

Добавил: Валентин Ненков
22:04:05 - 09/09/2019

До Гербаджия: Ще кажа, че е поредната интрига, инициирана от хората около Тодор Попов, а може и БСП да му помагат като негови тайни обожатели. Някои хора все още приемат желаното за действителност, но толкова по-зле за тях. Като казвам БСП визирам сегашните трима съветника Лазар Попов, Кобаков и Антон Николов, които са и в новата листа, както и шефката на местната столетница, вероятно. Само че този път не са познали!

Добавил: Мнение
22:36:59 - 09/09/2019

Ненков,този слух се чува вече доста често. Бойко щял да отзове И.Панайотов,и ГЕРБ щели да издигнат Пурко.Дано да не е вярно де,че това ще голямо падение за ГЕРБ.Също като БСП с нейните 4 продажни съветници.

Добавил: Pazardjik
22:47:41 - 09/09/2019

Ненков,запомни думите си!Защото ако това се окаже вярно,ще ти ги напомним!!!

Добавил: Валентин Ненков
22:51:02 - 09/09/2019

До мнение: Аз вече отговорих на този слух, върви от доста време, както и емисари на Попов се опитват да се доберат до Борисов от доста време. Само че дори ГЕРБ и Борисов не могат да си позволят досъсипването на Пазарджик и местната организация на ГЕРБ. Не са толкова тъпи.

Страница 1 от 3
Първа
Предишна 1 2 3 Следваща

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg