On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Сряда, 26/02/2020     e-mail: videlinabg@abv.bg
Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ)
КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова

Пълен текст на новината

10:01:26 - 10/09/2019
Благо Солов: Толкова ли е ИЗПЛАШЕН Тодор Попов, че е отишъл да моли Бойко Борисов за ПОДКРЕПА?
Тази новина е вече със статус на АРХИВ, т.е. не е от последните 15 броя новини, и за да я прочетете трябва да се АБОНИРАТЕ!
Прочетена 6548 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: Веселина
10:09:43 - 10/09/2019

Това някаква шега ли е ?

Крадливото Тоше под крилото на Бойко?

Вие наистина я расиоахте тая държава !

Добавил: мнение
10:32:50 - 10/09/2019

Със сигурност е изплашен и му личи! Едва ли ще получи нужната подкрепа от ГЕРБ, защото и те самите са изплашени и се чудят с кого да направят коалиция /вече е факт със СДС/,за да останат на власт.Тодор Попов да започне адвокатска практика и да се самоиздържа сам! Да, вече е наложителна промяна и нови лица в управлението на града!

Добавил: свинщина
10:36:11 - 10/09/2019

И ква стана сега?Вальо Ненков,Малинка Златева,Ефтин Янев и други подкрепа на Попов.Псуват,ама гласуват Сделкаджии на софрата

Добавил: Бате Гойко
10:43:22 - 10/09/2019

Тия слухове Тодор Попов сам ги пуска за себе си. Иска да се изкара много близък с Борисов, защото усеща, че губи подкрепа, а това че Бойко му е обърнал гръб си личи отвсякъде. Вижте само колко време се бави ремонта на пътя край стадиона! Защо ли ?! Ами защото Тошко много иска да си го направи като ПиАр за изборите, обаче държавата му спря кранчето с паричките и ше го отвори чак след изборите, за да не може Крадлив Тошко да си трупа актив за чужда сметка и за да не изчезнат част от паричките, както той редовно “усвоява”.

Сега прокуратурата ще подгони и няколко селски кметове, които са купували гласове като раздали по 300 лв държавни пари на много семейства, уж за прасета, с те въобще не са имали прасета!!! Това си е било поредната кражба на кметовете на Попов за да му купуват гласове!!!

Добавил: Романтик
10:58:44 - 10/09/2019

Новият кмет ще се казва Иван Панайотов-независим кандидат с подкрепата на ГЕРБ!Останалото е опит за манипулация на агонизиращият Попов.Той знае какво го чака след като напусне Общината- финансова ревизия на Общината,разкриване на всички далавери,възобновяване на разследването на Татяна,съдебен процес и ще гледа зеленината на стадиона през решетките на сградата отсреща!Така че,каквито и плонжове да прави Попов,каквито и театри да представя,както и да успокоява поддръжниците си,един съвет:когато излезе в отпуск преди изборите (по Закон),нека си събере целия багаж,щото повече няма да се върне в офиса си!Последен валс,Тошко,след него -сменяш дансинга с килия и започваш танго в нея,две напред,една назад!

Страница 1 от 6
Първа
Предишна 1 2 3 4 5 6 Следваща

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg