On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Неделя, 23/02/2020     e-mail: videlinabg@abv.bg
Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ)
КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова

Пълен текст на новината

11:40:25 - 09/10/2019
Благо Солов ОБЯВИ доходите си публично:
Тази новина е вече със статус на АРХИВ, т.е. не е от последните 15 броя новини, и за да я прочетете трябва да се АБОНИРАТЕ!
Прочетена 2013 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: баба мара
13:09:48 - 09/10/2019

Добре си показал "доходите",а ЗАДЪЛЖЕНИЯТА /към банки,фирми и т.н./???То задължения за милиони!!!А разпродажбите от публичен изпълнител на имотите,който имаш???Ами всекидневните дела в съда,който се водят,че не си се разплатил с доставчици и т.н. - КОГА,КОГА????Или си на принципа слушайте ме какво говоря,а не гледайте какво върша!!!

Добавил: Бате Гойко
13:43:05 - 09/10/2019

Не става ясно това ОБЛАГАЕМ доход ли е?Защото може да имаш прход 1 млн. и да внесеш 100 лв. данък общ доход....

Добавил: на баба ти
15:36:54 - 09/10/2019

Абе Солов,ти си много зле.Цял град знае,че заплатата ти като съветник бе запорирана. Първо си плати си задълженията и тогава се пробвай.Ама тогава ще излезнат другите ти слабости и пак 00.

Добавил: Ала Бала
20:45:53 - 09/10/2019

Абе всички сте големи експерти в анонимни чатове що не го питате лично ?

И кой друг ще се осмели да си покаже личните доходи ? Тошето ли, дето с една бюджетна заплата направи палат за милиони ?

Не ме кефи много Солов, ама само на него му стиска май. Или си мислите че не е очаквал тоя хейт и не си е изпекал работата ?

Добавил: ЯВОРйец
21:42:43 - 09/10/2019

А колко е издръжката на Галин..., Нито дума....

Страница 1 от 2
Първа
Предишна 1 2 Следваща

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg