On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Вторник, 12/11/2019     e-mail: videlinabg@abv.bg
Още нещо за ФК "Хебър", мераклиите за ШЕФОВЕ и СПОНСОРИ, и за писаното по темата в НЯКОИ медии Още нещо за ФК "Хебър", мераклиите за ШЕФОВЕ и СПОНСОРИ, и за писаното по темата в НЯКОИ медии Още нещо за ФК "Хебър", мераклиите за ШЕФОВЕ и СПОНСОРИ, и за писаното по темата в НЯКОИ медии Още нещо за ФК "Хебър", мераклиите за ШЕФОВЕ и СПОНСОРИ, и за писаното по темата в НЯКОИ медии Още нещо за ФК "Хебър", мераклиите за ШЕФОВЕ и СПОНСОРИ, и за писаното по темата в НЯКОИ медии Още нещо за ФК "Хебър", мераклиите за ШЕФОВЕ и СПОНСОРИ, и за писаното по темата в НЯКОИ медии Още нещо за ФК "Хебър", мераклиите за ШЕФОВЕ и СПОНСОРИ, и за писаното по темата в НЯКОИ медии Още нещо за ФК "Хебър", мераклиите за ШЕФОВЕ и СПОНСОРИ, и за писаното по темата в НЯКОИ медии Още нещо за ФК "Хебър", мераклиите за ШЕФОВЕ и СПОНСОРИ, и за писаното по темата в НЯКОИ медии
Срещу 4 млн. лв. „Еко-Хидро - 90" ще КЪРПИ улиците и пътищата в община Пазарджик и през следващите 2 години Срещу 4 млн. лв. „Еко-Хидро - 90" ще КЪРПИ улиците и пътищата в община Пазарджик и през следващите 2 години Срещу 4 млн. лв. „Еко-Хидро - 90" ще КЪРПИ улиците и пътищата в община Пазарджик и през следващите 2 години Срещу 4 млн. лв. „Еко-Хидро - 90" ще КЪРПИ улиците и пътищата в община Пазарджик и през следващите 2 години Срещу 4 млн. лв. „Еко-Хидро - 90" ще КЪРПИ улиците и пътищата в община Пазарджик и през следващите 2 години Срещу 4 млн. лв. „Еко-Хидро - 90" ще КЪРПИ улиците и пътищата в община Пазарджик и през следващите 2 години Срещу 4 млн. лв. „Еко-Хидро - 90" ще КЪРПИ улиците и пътищата в община Пазарджик и през следващите 2 години Срещу 4 млн. лв. „Еко-Хидро - 90" ще КЪРПИ улиците и пътищата в община Пазарджик и през следващите 2 години Срещу 4 млн. лв. „Еко-Хидро - 90" ще КЪРПИ улиците и пътищата в община Пазарджик и през следващите 2 години

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
11:25:15 - 04/11/2019
В дома на мъж от Дъбравите ОТКРИХА цял боен арсенал, от офис в Ракитово ИЗЗЕХА
Тази новина е вече със статус на АРХИВ, т.е. не е от последните 15 броя новини, и за да я прочетете трябва да се АБОНИРАТЕ!
Прочетена 1774 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: Смяхxxx
11:28:25 - 04/11/2019

Ненков, честито! Последните ти надежди угаснаха, а сега злобния пещерски айдук ще ви даде за душите!

Добавил: Елена Ненкова
11:46:15 - 04/11/2019

До смяхххх: По 5 куршума ли ни чака?

Добавил: Разказвач
12:40:27 - 04/11/2019

Снощи,Орките "вилняха",имаше и заря за хобитите.Да благодарим на Партията любима,която осигури поредния мандат на АМ Гъл.

Добавил: Дознател
14:26:16 - 04/11/2019

РАЗКАЗВАЧ твоят коментар заслужава награда ПУЛИЦЪР за обстановката в ПЗ

Добавил: grsjdanin
10:56:18 - 05/11/2019

Аз гласувах за Попов,защото нямах друг избор-Солофф не става!Искам обаче да отбележа,че ако Попов не се вземе в ръце ,да оправи мръсотията,кучетата ,улиците и данъците ще бъде изметен от хората.Ако е молко по-умен няма да си повтаря едно и също като папагал ,а ще отстрани това ,за което хората най-много недоволстваха по време на кампанията.Стига да се прави на много "иновативен""Усмихнат" и "Позитивен"-това вече се изтърка и предизвиква смях у хората-да си стегне крадливците от мероприятията и да лъсне града.Да изчисти всички пенсии ,да вдигне заплатите на хоратаи да назначи млади хора на работа,защото сега пенсиите в общината гласуваха за \БСП ако не знаете .Аз съм малък човек,но ако си оправи тези неща може още 5 мандата да изкара -и никакъв Контур.

Страница 1 от 2
Първа
Предишна 1 2 Следваща

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg