On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Петък, 07/08/2020     e-mail: videlinabg@abv.bg
За ОТКАЗА на Попов да подава информация на "Виделина", за ПРИДВОРНИТЕ медии ИЛИ още веднъж за Пазарджишките АБСУРДИ За ОТКАЗА на Попов да подава информация на "Виделина", за ПРИДВОРНИТЕ медии ИЛИ още веднъж за Пазарджишките АБСУРДИ За ОТКАЗА на Попов да подава информация на "Виделина", за ПРИДВОРНИТЕ медии ИЛИ още веднъж за Пазарджишките АБСУРДИ За ОТКАЗА на Попов да подава информация на "Виделина", за ПРИДВОРНИТЕ медии ИЛИ още веднъж за Пазарджишките АБСУРДИ За ОТКАЗА на Попов да подава информация на "Виделина", за ПРИДВОРНИТЕ медии ИЛИ още веднъж за Пазарджишките АБСУРДИ За ОТКАЗА на Попов да подава информация на "Виделина", за ПРИДВОРНИТЕ медии ИЛИ още веднъж за Пазарджишките АБСУРДИ За ОТКАЗА на Попов да подава информация на "Виделина", за ПРИДВОРНИТЕ медии ИЛИ още веднъж за Пазарджишките АБСУРДИ За ОТКАЗА на Попов да подава информация на "Виделина", за ПРИДВОРНИТЕ медии ИЛИ още веднъж за Пазарджишките АБСУРДИ За ОТКАЗА на Попов да подава информация на "Виделина", за ПРИДВОРНИТЕ медии ИЛИ още веднъж за Пазарджишките АБСУРДИ

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
19:09:10 - 31/07/2020
При очакван НЕДОСТИГ на приходите с 2 млн. лв., Попов като
Тази новина е вече със статус на АРХИВ, т.е. не е от последните 15 броя новини, и за да я прочетете трябва да се АБОНИРАТЕ!
Прочетена 2221 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: Бай Васо
19:26:58 - 31/07/2020

Евала кмете. Точно така. Който е съгласен ок, който не е съгласен пак ок. Като си си купил всички в този об. съвет всичко е ок . Да не са ставали общински съветници.Айде лека вечер. Всичко е ОК.

Добавил: Мнение
19:52:57 - 31/07/2020

Да бе,да.Направо ти повярвахме Тоше,щял да развива спорта заради децата и родителите им.А не е ли случайно заради Рени и Сашко?Да има какво да работят,да цоцат парички от Общината и бизнесмените. И да се правят на великите шефове с чужди пари,да харчат щедро парите на данъкоплатците?

Добавил: недоволен
20:16:59 - 31/07/2020

2 % За спорт ,от бизнеса или от всички хора в града ???Нечувана наглост от страна на Пурко.В същото време-увеличаване на данъците.Този човек е изтрещял нацяло.

Добавил: Валентин Ненков
20:36:53 - 31/07/2020

Със сигурност не децата, които спортуват, са приоритет на Попов, Преди около година ме обсипваха с интересна информация за това какво се случва в детските школи на "Хебър". По стар български обичай обаче никой не пожела да застане с лицето и името си зад тази информация. После някои изгонени бяха услужливо прибрани обратно на хранилката и започнаха да гласуват като съветници каквото им се каже. Чудя се само как тези хора спят спокойно. И дори дават мнение в Общинския съвет. Естествено будещо единствено съжаление за интелигентността на авторите му. Но още по-жалко е, че пазарджиклии си мълчат робски пред болните амбиции на един един индивид и обкръжението му от плазмодии..

Добавил: Доктор ХаОс
21:04:03 - 31/07/2020

Брътвежи на тежко болен човек.....

Страница 1 от 3
Първа
Предишна 1 2 3 Следваща

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg