On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Петък, 07/08/2020     e-mail: videlinabg@abv.bg
За ОТКАЗА на Попов да подава информация на "Виделина", за ПРИДВОРНИТЕ медии ИЛИ още веднъж за Пазарджишките АБСУРДИ За ОТКАЗА на Попов да подава информация на "Виделина", за ПРИДВОРНИТЕ медии ИЛИ още веднъж за Пазарджишките АБСУРДИ За ОТКАЗА на Попов да подава информация на "Виделина", за ПРИДВОРНИТЕ медии ИЛИ още веднъж за Пазарджишките АБСУРДИ За ОТКАЗА на Попов да подава информация на "Виделина", за ПРИДВОРНИТЕ медии ИЛИ още веднъж за Пазарджишките АБСУРДИ За ОТКАЗА на Попов да подава информация на "Виделина", за ПРИДВОРНИТЕ медии ИЛИ още веднъж за Пазарджишките АБСУРДИ За ОТКАЗА на Попов да подава информация на "Виделина", за ПРИДВОРНИТЕ медии ИЛИ още веднъж за Пазарджишките АБСУРДИ За ОТКАЗА на Попов да подава информация на "Виделина", за ПРИДВОРНИТЕ медии ИЛИ още веднъж за Пазарджишките АБСУРДИ За ОТКАЗА на Попов да подава информация на "Виделина", за ПРИДВОРНИТЕ медии ИЛИ още веднъж за Пазарджишките АБСУРДИ За ОТКАЗА на Попов да подава информация на "Виделина", за ПРИДВОРНИТЕ медии ИЛИ още веднъж за Пазарджишките АБСУРДИ

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
11:25:25 - 01/08/2020
ПОВИШАВАНЕ на такса смет 3 години поред ПЛАНИРА Тодор Попов, за да ПОКРИЕ разходите, които били 2 пъти по-големи от приходите
Тази новина е вече със статус на АРХИВ, т.е. не е от последните 15 броя новини, и за да я прочетете трябва да се АБОНИРАТЕ!
Прочетена 2326 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: Владислава Д
12:17:45 - 01/08/2020

Колко ти е лесно да взимаш пари от другите корумпиран нещастник. Защо не си намалиш процента дето го взимаш от фирмите ?

Добавил: Любопитен
13:29:29 - 01/08/2020

Нека фирмите да кажат как ги рекетира да дават пари за спорт.

Добавил: pipeto
14:20:58 - 01/08/2020

Този човек е откровен лъжец. Ако се вгледате в бюджета му и отчетите, ще разберете, че най-голямото перо от приходите е от такса смет/щото вече няма какво да продава/. Ако съпоставите тази сума с концесионният договор на сметосъбиращата фирма и ....оп парите повече. Повече но се харчат за ДРУГО!

Лъжец! и още около 40 разбойници край него. Помияри.

Добавил: Загрижена
14:28:41 - 01/08/2020

Този празен поглед

Добавил: demagoia
14:36:28 - 01/08/2020

Позиции, политическа реклама или демагогия? Бихте ли публикували г-не договора си за реклама с ГЕРБ (без сумите) - за да виси до главата на Виделина и реклама на "Видимите резултати на ГЕРБ" без прекъсване вече няколко години? Ама ще кажете, че ги критикувате и не им спестявате нищо...ама как да ви повярваме. Ще кажете, че рекламата няма нищо общо с вашите "независими" позиции... а дали е така... и в PIG са с "независими" позиции. И демагогията има граница, а при вас тя е с доста видими резултати. И моля публикувайте линк за която и да е друга партия, която се рекламира в неизборен период като реклама на целогодишен балнеосанаториум. А може би ги рекламирате безплатно?

Страница 1 от 3
Първа
Предишна 1 2 3 Следваща

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg