On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Сряда, 23/09/2020     e-mail: videlinabg@abv.bg
За ОТКАЗА на Попов да подава информация на "Виделина", за ПРИДВОРНИТЕ медии ИЛИ още веднъж за Пазарджишките АБСУРДИ За ОТКАЗА на Попов да подава информация на "Виделина", за ПРИДВОРНИТЕ медии ИЛИ още веднъж за Пазарджишките АБСУРДИ За ОТКАЗА на Попов да подава информация на "Виделина", за ПРИДВОРНИТЕ медии ИЛИ още веднъж за Пазарджишките АБСУРДИ За ОТКАЗА на Попов да подава информация на "Виделина", за ПРИДВОРНИТЕ медии ИЛИ още веднъж за Пазарджишките АБСУРДИ За ОТКАЗА на Попов да подава информация на "Виделина", за ПРИДВОРНИТЕ медии ИЛИ още веднъж за Пазарджишките АБСУРДИ За ОТКАЗА на Попов да подава информация на "Виделина", за ПРИДВОРНИТЕ медии ИЛИ още веднъж за Пазарджишките АБСУРДИ За ОТКАЗА на Попов да подава информация на "Виделина", за ПРИДВОРНИТЕ медии ИЛИ още веднъж за Пазарджишките АБСУРДИ За ОТКАЗА на Попов да подава информация на "Виделина", за ПРИДВОРНИТЕ медии ИЛИ още веднъж за Пазарджишките АБСУРДИ За ОТКАЗА на Попов да подава информация на "Виделина", за ПРИДВОРНИТЕ медии ИЛИ още веднъж за Пазарджишките АБСУРДИ

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
17:43:34 - 14/09/2020
4 години РЕШЕТКИ за ИЗНУДВАНЕ за депутата от
Тази новина е вече със статус на АРХИВ, т.е. не е от последните 15 броя новини, и за да я прочетете трябва да се АБОНИРАТЕ!
Прочетена 1210 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: бай Ставри
09:36:59 - 15/09/2020

А какво стана с делото срещу Лука Бельов на втора инстанция,щото първата му даде 5 г. и го очакваме с нетърпение в южното крило?

Добавил: Валентин Ненков
10:17:07 - 15/09/2020

До бай Ставри: Писах за това преди месец. Много странна история, има решение на Апелативен съд, но е засекретено. По неофициална информация е потвърдена присъдата на Окръжен съд - Пазарджик за 5 години затвор за Бельов, но ми трябва официален източник, за да го съобщя. Той също има право да обжалва пред ВКС като Марешки.

Добавил: Мария Васева
13:13:24 - 15/09/2020

Вие гадни комунисти направихте така, че присъдата срещу г-н Марешки да излезе точно сега, за да го дискредитирате. Тий ви пречи със своята честност и принципност и факта, че подкрепя ГЕРБ за всички разумни и положителни идеи ви вбесява. Дразни ви и това, че в Пазарджик той подкрепи г-н Тодор Попов, който е добрия и перспективен избор за доброто на нашия град.

Добавил: Магистрат
14:20:59 - 15/09/2020

Не ти е верен източника, Ненков. Апелацията свали 1 година от присъдата на Бельов. Т.е. дадоха му 4 години. Отива на ВКС. И не се радвайте много. Навремето и Цветанов го осъдиха на 1 и 2 инстанция, но накрая......

Добавил: гражданин
16:09:13 - 15/09/2020

Марчело прекалила си със редичките.

Страница 1 от 1
Първа
Предишна 1 Следваща
Последна

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg