On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Сряда, 24/02/2021     e-mail: videlinabg@abv.bg
АЕЖ – България ВКЛЮЧИ “Виделина” между 34-те медии, СЪХРАНЯВАЩИ свободата на словото в страната АЕЖ – България ВКЛЮЧИ “Виделина” между 34-те медии, СЪХРАНЯВАЩИ свободата на словото в страната АЕЖ – България ВКЛЮЧИ “Виделина” между 34-те медии, СЪХРАНЯВАЩИ свободата на словото в страната АЕЖ – България ВКЛЮЧИ “Виделина” между 34-те медии, СЪХРАНЯВАЩИ свободата на словото в страната АЕЖ – България ВКЛЮЧИ “Виделина” между 34-те медии, СЪХРАНЯВАЩИ свободата на словото в страната АЕЖ – България ВКЛЮЧИ “Виделина” между 34-те медии, СЪХРАНЯВАЩИ свободата на словото в страната АЕЖ – България ВКЛЮЧИ “Виделина” между 34-те медии, СЪХРАНЯВАЩИ свободата на словото в страната АЕЖ – България ВКЛЮЧИ “Виделина” между 34-те медии, СЪХРАНЯВАЩИ свободата на словото в страната АЕЖ – България ВКЛЮЧИ “Виделина” между 34-те медии, СЪХРАНЯВАЩИ свободата на словото в страната
За ОТКАЗА на Попов да подава информация на "Виделина", за ПРИДВОРНИТЕ медии ИЛИ още веднъж за Пазарджишките АБСУРДИ За ОТКАЗА на Попов да подава информация на "Виделина", за ПРИДВОРНИТЕ медии ИЛИ още веднъж за Пазарджишките АБСУРДИ За ОТКАЗА на Попов да подава информация на "Виделина", за ПРИДВОРНИТЕ медии ИЛИ още веднъж за Пазарджишките АБСУРДИ За ОТКАЗА на Попов да подава информация на "Виделина", за ПРИДВОРНИТЕ медии ИЛИ още веднъж за Пазарджишките АБСУРДИ За ОТКАЗА на Попов да подава информация на "Виделина", за ПРИДВОРНИТЕ медии ИЛИ още веднъж за Пазарджишките АБСУРДИ За ОТКАЗА на Попов да подава информация на "Виделина", за ПРИДВОРНИТЕ медии ИЛИ още веднъж за Пазарджишките АБСУРДИ За ОТКАЗА на Попов да подава информация на "Виделина", за ПРИДВОРНИТЕ медии ИЛИ още веднъж за Пазарджишките АБСУРДИ За ОТКАЗА на Попов да подава информация на "Виделина", за ПРИДВОРНИТЕ медии ИЛИ още веднъж за Пазарджишките АБСУРДИ За ОТКАЗА на Попов да подава информация на "Виделина", за ПРИДВОРНИТЕ медии ИЛИ още веднъж за Пазарджишките АБСУРДИ

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
20:58:03 - 22/02/2021
За силно задимяване в центъра на Пазарджик преди минути съобщиха читатели на "Виделина", дължащо се на огън в сградата на недостроената библиотека, намираща се в района. Говорителят на ОД МВР - Пазарджик Мирослав Стоянов уточни, че става дума за горящи битови и други отпадъци в самата сграда от хора, които прекарват там времето си. В момента на място има два противопожарни автомобила, от които уверяват, че ще се справят с огъня в рамките на по-малка от час. Патрулен автомобил пък обезпечава сигурността на движението по бул. "Княгиня Мария Луиза" заради задимяването.
Въпросната библиотека беше продадена от Община Пазарджик на фирма на Ковачки в мандата на кмета Иван Евстатиев с уговорката, че бързо ще бъде достроена. В противен случай Общината трябваше да получи сериозна неустойка. Нищо обаче не се случи - нито довършване на сградата, нито изплащане на неустойка за несвършената работа.
Прочетена 5181 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: Веселинова
21:28:35 - 22/02/2021

До кога ще стои този грозен строеж в центъра на красивия ни град. Г-н Попов, моля ви да направите нещо по въпроса. Вие сте ни надеждата.

Добавил: Валентин Ненков
21:31:59 - 22/02/2021

След като прочета подобен коментар като този на Веселинова по-горе ми става много тъжно и започвам да разбирам, че не заслужаваме да се оправим. С подобно мислене ще има да ровим дъното и занапред не години, а десетилетия.

Добавил: Христова
21:50:35 - 22/02/2021

Няма ли интерес да я превърнат в игрална зала там на 20 метра няма друга.Ефбет нещо...Пеевски

Добавил: ПроКУРАтура
22:07:16 - 22/02/2021

Това не беше ли първата голяма приватизация на Тошко докато още беше председател на Общинския съвет? Натискаше кмета и съветниците сградата да се придаде на Ковачки за да гушне комисионна . Ако има истински журналисти в Пазарджик някой да го пита взе ли комисионна 100 000 лв от Ковачки че му я продаде! Сега вместо библиотека е сборище на наркомани в центъра на суперякия Пазарджик.

Добавил: чичо Чочо
23:18:56 - 22/02/2021

По този сценарий трябваше да има МОЛ в кв. Запад. Продадоха пазарчето с условие за неустойка ако не се построи в срок. И нищо, разбира се.

Страница 1 от 3
Първа
Предишна 1 2 3 Следваща

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg