On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Петък, 19/04/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“
НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
21:29:35 - 29/07/2021
Над 100 души откликнаха на поканата на Инициативния комитет против откриване на кариера за открит добив на строителни материали в м. „Малкото меше“, на територията на кметство Синитово и се събраха на площада в центъра на селото, за да демонстрират категорично отрицателното си отношение към разработване на кариерата. Можеха да се видят и десетина транспаранта, чрез които се искаше Синитово да не се покрива с боклук и да остане чисто, за да може да задържи младите си хора. За да окажат подкрепа на синитовци, на събирането присъстваше и група от съседното село Мирянци, които пък имат проблеми със съществуваща там баластриера. Очакваше се и пристигането на жители на Огняново в знак на солидарност с домакините.
Фактът, че се събрахме тази вечер тук, на площада в Синитово означава, че нас ни има, че няма да се предадем, започна изказването си пред множеството членът на Инициативния комитет Иван Стоянов. Битката я започнахме през 2018 г. декември месец, продължи Стоянов и се спря подробно на пътя, който са извървяли до момента: „По-късно направихме през юни 2019 г. екосдружение и създадохме инициативния комитет. На нас ни помогна и едно сдружение – ГЕО, така че имахме специалисти и възможности да вникнем в законодателството и в това, което смятат да направят тези, които са срещу нас, жителите на с. Синитово. Тази година на 24 юни в читалището на провелото се обществено обсъждане ние казахме „НЕ“ на кариерата. Там присъстваха също специалисти, експерти, които доказаха с писмено становище, че кариерата няма място на територията на Синитово. Това е сдружението ГЕО в лицето на Васил Къдринов, който, съобразявайки се с директивите на ЕС категорично ни подкрепи. Изказаха се много хора, от думите на които на всички присъстващи стана ясно, че синитовци не желаят и няма да допуснат кариерата да се разработва“.
След Иван Стоянов думата взеха и други жители на селото, които в края н събитието заявиха желанието си да отидат пред РИОСВ в деня на разглеждане на казуса за кариерата – 3 август, за да демонстрират и там отношението си към желанието на „Еко Хидро - 90“ да разработва кариера в непосредствена близост до Синитово.
Прочетена 3257 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: Пешо Кура
07:12:58 - 30/07/2021

Пурко, пак се скри на сянка

Добавил: Pazardjikliya
09:10:26 - 30/07/2021

Е той Пурко, по принцип се появява на работа само когато трябва някакви парички да се усвояват.През останалото време е по почивки със "златното" ни момиче.За какво да идва.

Страница 1 от 1
Първа
Предишна 1 Следваща
Последна

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg