On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Сряда, 29/06/2022     e-mail: videlinabg@abv.bg
АЕЖ – България ВКЛЮЧИ “Виделина” между 34-те медии, СЪХРАНЯВАЩИ свободата на словото в страната АЕЖ – България ВКЛЮЧИ “Виделина” между 34-те медии, СЪХРАНЯВАЩИ свободата на словото в страната АЕЖ – България ВКЛЮЧИ “Виделина” между 34-те медии, СЪХРАНЯВАЩИ свободата на словото в страната АЕЖ – България ВКЛЮЧИ “Виделина” между 34-те медии, СЪХРАНЯВАЩИ свободата на словото в страната АЕЖ – България ВКЛЮЧИ “Виделина” между 34-те медии, СЪХРАНЯВАЩИ свободата на словото в страната АЕЖ – България ВКЛЮЧИ “Виделина” между 34-те медии, СЪХРАНЯВАЩИ свободата на словото в страната АЕЖ – България ВКЛЮЧИ “Виделина” между 34-те медии, СЪХРАНЯВАЩИ свободата на словото в страната АЕЖ – България ВКЛЮЧИ “Виделина” между 34-те медии, СЪХРАНЯВАЩИ свободата на словото в страната АЕЖ – България ВКЛЮЧИ “Виделина” между 34-те медии, СЪХРАНЯВАЩИ свободата на словото в страната
Инж. Валентин Ненков в “ЕвроДикоф”: НЕДОПУСТИМО е МОСВ да изисква от фирми с кладенци НЕ за питейно-битово водоснабдяване да ПРАВЯТ анализи на водата в тях за 1 600 лв. Инж. Валентин Ненков в “ЕвроДикоф”: НЕДОПУСТИМО е МОСВ да изисква от фирми с кладенци НЕ за питейно-битово водоснабдяване да ПРАВЯТ анализи на водата в тях за 1 600 лв. Инж. Валентин Ненков в “ЕвроДикоф”: НЕДОПУСТИМО е МОСВ да изисква от фирми с кладенци НЕ за питейно-битово водоснабдяване да ПРАВЯТ анализи на водата в тях за 1 600 лв. Инж. Валентин Ненков в “ЕвроДикоф”: НЕДОПУСТИМО е МОСВ да изисква от фирми с кладенци НЕ за питейно-битово водоснабдяване да ПРАВЯТ анализи на водата в тях за 1 600 лв. Инж. Валентин Ненков в “ЕвроДикоф”: НЕДОПУСТИМО е МОСВ да изисква от фирми с кладенци НЕ за питейно-битово водоснабдяване да ПРАВЯТ анализи на водата в тях за 1 600 лв. Инж. Валентин Ненков в “ЕвроДикоф”: НЕДОПУСТИМО е МОСВ да изисква от фирми с кладенци НЕ за питейно-битово водоснабдяване да ПРАВЯТ анализи на водата в тях за 1 600 лв. Инж. Валентин Ненков в “ЕвроДикоф”: НЕДОПУСТИМО е МОСВ да изисква от фирми с кладенци НЕ за питейно-битово водоснабдяване да ПРАВЯТ анализи на водата в тях за 1 600 лв. Инж. Валентин Ненков в “ЕвроДикоф”: НЕДОПУСТИМО е МОСВ да изисква от фирми с кладенци НЕ за питейно-битово водоснабдяване да ПРАВЯТ анализи на водата в тях за 1 600 лв. Инж. Валентин Ненков в “ЕвроДикоф”: НЕДОПУСТИМО е МОСВ да изисква от фирми с кладенци НЕ за питейно-битово водоснабдяване да ПРАВЯТ анализи на водата в тях за 1 600 лв.

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
21:03:12 - 22/06/2022
Таман избрахме свестни хора и тъмните сили се задействаха... Когато няма надежда, няма и страх
Тази новина е вече със статус на АРХИВ, т.е. не е от последните 15 броя новини, и за да я прочетете трябва да се АБОНИРАТЕ!
Прочетена 1958 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: Недоволен
21:57:59 - 22/06/2022

Да,днес е един много, много тъжен ден.За съжаление явно мафията е много силна, и борбата с нея е трудна.

Добавил: Скопие
23:30:09 - 22/06/2022

И кои са тези свестни хора? Подмяната се оказаха подобни на ГЕРБ кретени.

Добре че Трифонов хвърли оставка и напусна куралицията в която СДС-ДСБ се бяха врекли на БСП до живот

Добавил: Романтик
08:51:16 - 23/06/2022

Свестни?!Започваме с вицовете от рано сутрин!Напълно некадърни,инфантилни,наивни,шуро-баджанаци,любовни триъгълници,една секретарка в Министерския съвет определя вътрешна,външна и социална политика на падналото правителство.Свестни, за които Съдът буквално каза,че арестът на Борисов освен незаконен ,е и некадърен....Киро реве,че го свалила Митрофанова-а бе,бай Хой,защо не я отзова,когато имаше десетки поводи за това?!И още ,и още!Вчера беше един ХУБАВ ден за България,защото си отиват едни пухльовци с харвардски (може би!) дипломи,които не ставаха за нищо.

Добавил: Pazardjikliya
08:57:23 - 23/06/2022

И кои идват?Крадливата Мафия ГЕРБ +ДПС,заедно с продажниците от ИТН и Възраждане. Уникална комбинация, халал да ви е!

Добавил: Kuroko
14:14:05 - 23/06/2022

Госпожо, очевидно Вие се възприемате като Слънце, пред което, осъзнали своята негодност, да пълзим, умолявайки Ви за прошка. Не знам чии ботуши са тъпкали дипломата на баба Ви и кесията на дядо Ви, или пък обратното, но вредата е причинена. Видимо е. Огледалото Ви е необратимо изкривено. Отиващото си правителство бе оглавено от некадърници с претенции, които се оказаха и жалки негодници. Без морал, без етика, без елементарно и минимално приличие, което публичната им функция предполага. Чудовищата с руски лапи са родени от съня на разума Ви, госпожо. Те Ви пречат да видите очевидното. Но пък са така удобни да го оправдаят. Нали?

Страница 1 от 1
Първа
Предишна 1 Следваща
Последна

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg