On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Вторник, 23/04/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето
НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик

Пълен текст на новината

Категория: Мишена
22:32:52 - 21/12/2022
Вижте снимки от масовата сеч на няколко десетки дървета, на чието място трябва да бъде “Градината на света”, както и какво се случва с нещо вече реализирано
Тодор Попов стигна и до папата, пишат днес залпово няколко придворни медии с почти еднакъв текст, като се позовават на съобщение в личната страница на Тодор Попов. За да пия вода от извора намерих тази лична страница и за да не бъда упрекван, че изкривявам казаното от негова милост аз ще цитирам написаното по темата от въпросната страница, озаглавена “Тодор Попов – обществена личност”
“Изключително съм горд, че имах възможността да се срещна с папа Франциск във Ватикана. Поводът бе да представя на папата мащабния международен проект “Градината на света”, който ще реализираме в Пазарджик. Проектът и целият град получи благословията на папа Франциск, а на Негово светейшество поднесох и подарък - златен житен клас, който е символът на "Градината на света”. Също така подарих и специална тениска на волейболния ни шампион Хебър от златния требъл през миналата година с автографи от играчите на отбора.
Активната ни работа по проекта “Градината на света” продължи и след срещата с папа Франциск. За целта проведохме редица срещи с различни представители на Ватикана и посланици, чиито държави нямат представителства в България.”
Те това е! "Градина на света” още няма, но символът й “златен житен клас” вече е налице и едва ли е бил връчен само на папата. Научих и това, че въпросният проект бил “мащабен международен”. Засега поне аз не съм наясно как ще се финансира, но независимо от формата в него ще се вложат за усвояване пари на данъкоплатци – нещо любимо и добре отработено от Тодор Попов. Огледайте се около себе си в Пазарджик, където се изляха десетки милиони от европроекти за облагородяване на зелени площи и вижте в какво състояние се намират. Също и любимият доскоро на кмета парк “Писковец”. А дори и най-голямата кметска гордост – островът на р. Марица. С две думи – за Попов е интересно само докато се харчат и преразпределят средства, след това поддръжката на направеното, което по правило е далеч от предвижданото в проекта, е оставено на администрацията, която не се напряга много. А освен това най-нагло лъже – пример сечта на дърветата по единия тротоар на улицата до Островското училище. А и не е ясно дали разполага с необходимия ресурс за въпросната поддръжка…
Само две думи за новата гордост на Попов волейболния “Хебър”, защото много пъти съм писал по темата. Новото е, че издръжката му скоро ще достигне средствата за почистване на Пазарджик, за нивото на което многобройни доказателства се появяват в социалните мрежи ежедневно. Както и за състоянието на ремонтите по разбитите улици, които водят до нови ремонти. Но да спра дотук, няма смисъл. Досега реакция от жителите на Пазарджик и общината не е имало – нито на непрекъснато повишаваните данъци, нито на безумните хрумвания на Попов, материализиращи се в окепазяването на обществени сгради и не само.
Връщам се на новия хит на Тодор Попов – “Градината на света”. Ще задам само няколко въпроса. Защо за нея беше избрано място, на което трябваше да бъдат изсечени няколко десетки дървета на възраст от под една до над 100 години. И тази сеч продължи няколко дни без никаква гражданска реакция!!!
Съвсем скоро ще разберем какво ще се случи с поредния фарс на кмета Попов. Защото идват избори, а той трябва да бъде реализиран преди това, за да се демонстрира за пореден път как с лека ръка се харчат обществени средства. Което обаче май се харесва поне на част от избирателите. Които така и не се научиха, че държавата и Общината нямат средства – просто някои там преразпределят и усвояват нашите пари от данъци в своя полза.
Ако не ги ударим през ръцете!!!
Масовата сеч в източната част на Острова, където трябва да е "Градината на света".
Така изглеждаше през август тази година розариумът в Острова - една от предишните гордости на Попов.
Валентин НЕНКОВ
Прочетена 77147 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: Доктор Куин
00:01:49 - 22/12/2022

Хилядите общински левове изхарчени от Чучелото при вояжа в опит да се подмаже на Папата можеха да се дадат директно за лечението на малкия Атанас в Гърция.

Добавил: Pazardjikliya
00:16:19 - 22/12/2022

Това сигурно е някаква шега,не може да бъде!!!

Добавил: Kuroko
07:43:06 - 22/12/2022

"Но Господ Бог повика човека и му рече: Где си?

А той рече: Чух гласа Ти в градината и уплаших се, защото съм гол; и се скрих."

(Битие, 3:9-10)

Добавил: Натюрморт ФБР
08:53:50 - 22/12/2022

Екотерориста Пурко Агджа моли прошка от Папата

Добавил: Manuil
08:55:19 - 22/12/2022

Пффф,отврат.Пурко е изтрещял нацяло.Този за да спечели пак кметските избори, и челна стойка пред Далай Лама ще направи.

Страница 1 от 2
Първа
Предишна 1 2 Следваща

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg