On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Петък, 01/03/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
ОТМЕНИХА доживотната присъда на ОБЕЗГЛАВИЛИЯ майка си в Пазарджик Даниел Машев заради ПСИХИЧНО заболяване, пращат го на ПРИНУДИТЕЛНО лечение ОТМЕНИХА доживотната присъда на ОБЕЗГЛАВИЛИЯ майка си в Пазарджик Даниел Машев заради ПСИХИЧНО заболяване, пращат го на ПРИНУДИТЕЛНО лечение ОТМЕНИХА доживотната присъда на ОБЕЗГЛАВИЛИЯ майка си в Пазарджик Даниел Машев заради ПСИХИЧНО заболяване, пращат го на ПРИНУДИТЕЛНО лечение ОТМЕНИХА доживотната присъда на ОБЕЗГЛАВИЛИЯ майка си в Пазарджик Даниел Машев заради ПСИХИЧНО заболяване, пращат го на ПРИНУДИТЕЛНО лечение ОТМЕНИХА доживотната присъда на ОБЕЗГЛАВИЛИЯ майка си в Пазарджик Даниел Машев заради ПСИХИЧНО заболяване, пращат го на ПРИНУДИТЕЛНО лечение ОТМЕНИХА доживотната присъда на ОБЕЗГЛАВИЛИЯ майка си в Пазарджик Даниел Машев заради ПСИХИЧНО заболяване, пращат го на ПРИНУДИТЕЛНО лечение ОТМЕНИХА доживотната присъда на ОБЕЗГЛАВИЛИЯ майка си в Пазарджик Даниел Машев заради ПСИХИЧНО заболяване, пращат го на ПРИНУДИТЕЛНО лечение ОТМЕНИХА доживотната присъда на ОБЕЗГЛАВИЛИЯ майка си в Пазарджик Даниел Машев заради ПСИХИЧНО заболяване, пращат го на ПРИНУДИТЕЛНО лечение ОТМЕНИХА доживотната присъда на ОБЕЗГЛАВИЛИЯ майка си в Пазарджик Даниел Машев заради ПСИХИЧНО заболяване, пращат го на ПРИНУДИТЕЛНО лечение
ЧЕТИРИМА зам.-кметове ще има Община Пазарджик ако съветниците ПРИЕМАТ предложението на Куленски ЧЕТИРИМА зам.-кметове ще има Община Пазарджик ако съветниците ПРИЕМАТ предложението на Куленски ЧЕТИРИМА зам.-кметове ще има Община Пазарджик ако съветниците ПРИЕМАТ предложението на Куленски ЧЕТИРИМА зам.-кметове ще има Община Пазарджик ако съветниците ПРИЕМАТ предложението на Куленски ЧЕТИРИМА зам.-кметове ще има Община Пазарджик ако съветниците ПРИЕМАТ предложението на Куленски ЧЕТИРИМА зам.-кметове ще има Община Пазарджик ако съветниците ПРИЕМАТ предложението на Куленски ЧЕТИРИМА зам.-кметове ще има Община Пазарджик ако съветниците ПРИЕМАТ предложението на Куленски ЧЕТИРИМА зам.-кметове ще има Община Пазарджик ако съветниците ПРИЕМАТ предложението на Куленски ЧЕТИРИМА зам.-кметове ще има Община Пазарджик ако съветниците ПРИЕМАТ предложението на Куленски
Димитър Бербатов пред „Виделина“: До ТРИМА чужди футболисти в отбор, за повече - „ТАКСА ЛУКС“, треньорите на деца да са и ПЕДАГОЗИ, и ПСИХОЛОЗИ Димитър Бербатов пред „Виделина“: До ТРИМА чужди футболисти в отбор, за повече - „ТАКСА ЛУКС“, треньорите на деца да са и ПЕДАГОЗИ, и ПСИХОЛОЗИ Димитър Бербатов пред „Виделина“: До ТРИМА чужди футболисти в отбор, за повече - „ТАКСА ЛУКС“, треньорите на деца да са и ПЕДАГОЗИ, и ПСИХОЛОЗИ Димитър Бербатов пред „Виделина“: До ТРИМА чужди футболисти в отбор, за повече - „ТАКСА ЛУКС“, треньорите на деца да са и ПЕДАГОЗИ, и ПСИХОЛОЗИ Димитър Бербатов пред „Виделина“: До ТРИМА чужди футболисти в отбор, за повече - „ТАКСА ЛУКС“, треньорите на деца да са и ПЕДАГОЗИ, и ПСИХОЛОЗИ Димитър Бербатов пред „Виделина“: До ТРИМА чужди футболисти в отбор, за повече - „ТАКСА ЛУКС“, треньорите на деца да са и ПЕДАГОЗИ, и ПСИХОЛОЗИ Димитър Бербатов пред „Виделина“: До ТРИМА чужди футболисти в отбор, за повече - „ТАКСА ЛУКС“, треньорите на деца да са и ПЕДАГОЗИ, и ПСИХОЛОЗИ Димитър Бербатов пред „Виделина“: До ТРИМА чужди футболисти в отбор, за повече - „ТАКСА ЛУКС“, треньорите на деца да са и ПЕДАГОЗИ, и ПСИХОЛОЗИ Димитър Бербатов пред „Виделина“: До ТРИМА чужди футболисти в отбор, за повече - „ТАКСА ЛУКС“, треньорите на деца да са и ПЕДАГОЗИ, и ПСИХОЛОЗИ

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
17:50:59 - 10/09/2023
Вече и на малките деца е ясно, че с откриването на така наречената “Градина на света” на 23 септември, само седмица преди старта на предизборната кампания в Пазарджик, настоящият кмет Тодор Попов използва събитието за собствените си предизборни цели. Показателен за това е и патосът, с който придворните медии оповестиха преди дни, че въпросната приумица на Попов, която би трябвало да струва на данъкоплатците 2 млн. лв. по неговите думи пред „Капитал“, ще бъде открита не от кого да е, а от самия Карл Люис, съпроводен от Христо Стоичков. Няма да коментирам колко ще струва присъствието на тези двамата, защото каквато и да е сумата, тя ще е капка в морето в сравнение с тази за самото строителство.
Нещата обаче придобиват трагикомичен характер, защото към дата 9 септември нещата в “Градината на света” са доникъде, както се вижда от публикуваните снимки и няма как в оставащите десетина дни до обявеното откриване да напреднат кой знае колко. Скулптурите, позиционирани на територията на прословутата градина, оставяме на въображението на читателите ни. Съчетанието от увеличаващия се брой изсъхнали дървета и докараните доникъде строителни работи обаче буди единствено съжаление към инициатора за човек, който минава през Пазарджик. За живеещ в областния център или селата от общината обаче то поражда и гняв, защото всеки непредубеден вижда с очите си за какво се прахосват събраните от него местни данъци и такси докато градът тъне в мръсотия, селата са осеяни с нерегламентирани сметища, а пътищата и улиците в Пазарджик и другите населени места са като решето от дупки, които се отварят наново само месеци след евентуалното им закърпване.
Само че много е вероятно хвърлените пари за това недоразумение, носещо гръмкото име “Градина на света”, на фона на влошаващото се финансово състояние на Общината, най-сетне да отвори очите на нормалните пазарджиклии и жители на селата – тези, които не са пряко или косвено зависими от Попов и те да отложат ходенето си за гъби и с вота си след месец и половина да му покажат какво наистина мислят за неговото управление.
Ще завършим с приказката за голямата и малката свиня, която е много популярна сред избирателите. Само че ще се опитаме да погледнем от друг ъгъл на тълкуванието й: Защо да оставяме голямата свиня в Общината да върши свинщините си, когато можем чрез контролирано хранене да не допуснем малката свиня да стане като нея.
Прочетена 45907 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: Гражданин
19:52:36 - 10/09/2023

Така ще е,като имаме Общински съвет съставен от олигофрени,слуги на Попов.Които позволяват това същество да си прави каквото поиска с парите от бюджета на Общината, сякаш са си негови лични.

Добавил: Само да питам
19:58:05 - 10/09/2023

А МОСТА КЪМ АВТОМИВКАТА НА ПЛЕМЕННИКА В РИТЕЙЛ ЦЕНТЪРА С КАКВИ ПАРИ СЕ ПРАВИ И КОГА ТОШКО ЩЕ ОТКРИВА МОСТА!!?????,

Добавил: Pazardjikliya
20:26:46 - 10/09/2023

Последнита седмица кипи усилен труд в Градината на света. Огромно струпване на коли,хора,техника.Градината ще я направят за 23.09.,ще презасадят естествено езсъхналите дървета, тя ще един парк просто,няма лошо.Въпроса е дали си заслужава тези 2 милиона, на фона на продънения бюджет.За тези пари можеха да се направят много по полезни неща за града и селата-осветление, тротоари,улици,вело алеи,ремонт на Моста на Марица и др.Хората кяха да са много по доволни.Ама този самозабравил се човек като си науми нещо с болнияму мозък,край.

Добавил: Безхаберие
21:11:06 - 10/09/2023

Не са виновни съветниците на Попов. Те са сложени там за да изпълняват заповедите. Виновни са си гражданите и селяните които гласуваха да живеят в Кочина. А факт е че даже по хитрите цигани почнаха да се изнасят в чужбина виждайки безнадежното положение

Добавил: Наблюдател
22:13:25 - 10/09/2023

Мачкаи Пурко Мачкаи Простият Пазарджиклия

Страница 1 от 3
Първа
Предишна 1 2 3 Следваща

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg