On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Понеделник, 22/07/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
РЗИ и Община Пазарджик НЕ възразяват ресторант да СЪЩЕСТВУВА в ДВОРА на две УЧИЛИЩА и на 50 м от сградата им?!? РЗИ и Община Пазарджик НЕ възразяват ресторант да СЪЩЕСТВУВА в ДВОРА на две УЧИЛИЩА и на 50 м от сградата им?!? РЗИ и Община Пазарджик НЕ възразяват ресторант да СЪЩЕСТВУВА в ДВОРА на две УЧИЛИЩА и на 50 м от сградата им?!? РЗИ и Община Пазарджик НЕ възразяват ресторант да СЪЩЕСТВУВА в ДВОРА на две УЧИЛИЩА и на 50 м от сградата им?!? РЗИ и Община Пазарджик НЕ възразяват ресторант да СЪЩЕСТВУВА в ДВОРА на две УЧИЛИЩА и на 50 м от сградата им?!? РЗИ и Община Пазарджик НЕ възразяват ресторант да СЪЩЕСТВУВА в ДВОРА на две УЧИЛИЩА и на 50 м от сградата им?!? РЗИ и Община Пазарджик НЕ възразяват ресторант да СЪЩЕСТВУВА в ДВОРА на две УЧИЛИЩА и на 50 м от сградата им?!? РЗИ и Община Пазарджик НЕ възразяват ресторант да СЪЩЕСТВУВА в ДВОРА на две УЧИЛИЩА и на 50 м от сградата им?!? РЗИ и Община Пазарджик НЕ възразяват ресторант да СЪЩЕСТВУВА в ДВОРА на две УЧИЛИЩА и на 50 м от сградата им?!?

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
00:38:39 - 06/07/2024
Благо Солов: КАКВО предстои в Община Пазарджик при КАСИРАНЕ на изборите за съветници
Тази новина е вече със статус на АРХИВ, т.е. не е от последните 15 броя новини, и за да я прочетете трябва да се АБОНИРАТЕ!
Прочетена 4703 пъти

Коментари до момента

 
Добавил: Гъбкаta
02:50:56 - 06/07/2024

Солофф пак се превъзбуди с надежди и тълкувания, мъждукащи само в неговата глава. Който и да е Общинският съвет, стар или нов, този господин не от хората работещи за народа.

Добавил: NewLife
03:02:49 - 06/07/2024

и Солов ще е аут от бъдещия състав, вечният кандидат да прекрати напъни

Добавил: Гражданин
08:43:55 - 06/07/2024

То и твоето поведение е политически безгръбначно,долен интригант!Вие с онзи психопат Попов сътворихте този цирк.Почудихте се какви ли не мърсотии да измислите против новия кмет,вместо да работите за хората както постоянно тръбиш, че уж правиш!Но най вероятно и ти и групата на Попов да не влезнете в новия Общински съвет.

Добавил: Каката
09:29:43 - 06/07/2024

Солов,рибата в морето,ти си сложил тигана на печката-ще ти загори олиото,бе!Наблегни на импресарството,че в следващия общински няма да те има с твоите маймунджилъци!И Тошко,и Наско,и още много от този кръжец.

Добавил: hahahahah
09:46:50 - 06/07/2024

Ее най накрая Солов изплю камъчето какво иска... пак председателя Найден Шопов му е крив в лицето, а кмета отново за него е Петьо и му дава насоки какво да прави и какво да не прави. Солов кажи си че искаш да си председател на общински съвет бе не е срамно. Като не хвана капия за друго място само това ти остана. Изолацията и че се изложи и се прегърна с Тодор Попов не ти се отразява зле ама тепърва ще пиеш горчивата чаша. Преди да правиш анализи първо помисли дали ще влезнеш пак в общинския съвет, защото твоя човек Атанас Шопов вече се е групирал с Румен Димитров, а теб целия град те плюе както виждаш, а ако не виждаш пусни си хора да поразпитат.

Страница 1 от 4
Първа
Предишна 1 2 3 4 Следваща

Добавяне на коментар

 
 
 
 
символи можете да въведете още

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg