On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ    Сряда, 16/08/2017     e-mail: videlinabg@abv.bg
 
„ПОСЕТИТЕЛИ на определени уеб сайтове генерират ТРАФИК към pzdnes БЕЗ да са НАЯСНО с това”, СОЧИ анализ на сайта „ПОСЕТИТЕЛИ на определени уеб сайтове генерират ТРАФИК към pzdnes БЕЗ да са НАЯСНО с това”, СОЧИ анализ на сайта „ПОСЕТИТЕЛИ на определени уеб сайтове генерират ТРАФИК към pzdnes БЕЗ да са НАЯСНО с това”, СОЧИ анализ на сайта „ПОСЕТИТЕЛИ на определени уеб сайтове генерират ТРАФИК към pzdnes БЕЗ да са НАЯСНО с това”, СОЧИ анализ на сайта „ПОСЕТИТЕЛИ на определени уеб сайтове генерират ТРАФИК към pzdnes БЕЗ да са НАЯСНО с това”, СОЧИ анализ на сайта „ПОСЕТИТЕЛИ на определени уеб сайтове генерират ТРАФИК към pzdnes БЕЗ да са НАЯСНО с това”, СОЧИ анализ на сайта „ПОСЕТИТЕЛИ на определени уеб сайтове генерират ТРАФИК към pzdnes БЕЗ да са НАЯСНО с това”, СОЧИ анализ на сайта „ПОСЕТИТЕЛИ на определени уеб сайтове генерират ТРАФИК към pzdnes БЕЗ да са НАЯСНО с това”, СОЧИ анализ на сайта „ПОСЕТИТЕЛИ на определени уеб сайтове генерират ТРАФИК към pzdnes БЕЗ да са НАЯСНО с това”, СОЧИ анализ на сайта
Вече май НЯМА съмнение, че сме ЕДИН народ с македонците, ще търкаме заедно ТАЛОНЧЕТА!?! Вече май НЯМА съмнение, че сме ЕДИН народ с македонците, ще търкаме заедно ТАЛОНЧЕТА!?! Вече май НЯМА съмнение, че сме ЕДИН народ с македонците, ще търкаме заедно ТАЛОНЧЕТА!?! Вече май НЯМА съмнение, че сме ЕДИН народ с македонците, ще търкаме заедно ТАЛОНЧЕТА!?! Вече май НЯМА съмнение, че сме ЕДИН народ с македонците, ще търкаме заедно ТАЛОНЧЕТА!?! Вече май НЯМА съмнение, че сме ЕДИН народ с македонците, ще търкаме заедно ТАЛОНЧЕТА!?! Вече май НЯМА съмнение, че сме ЕДИН народ с македонците, ще търкаме заедно ТАЛОНЧЕТА!?! Вече май НЯМА съмнение, че сме ЕДИН народ с македонците, ще търкаме заедно ТАЛОНЧЕТА!?! Вече май НЯМА съмнение, че сме ЕДИН народ с македонците, ще търкаме заедно ТАЛОНЧЕТА!?!
За платен достъп до архива въведете код:

Приеми | Закупи
 

Анкета 1

Трябва ли да бъдат запазени всички здрави дървета при ремонта на бул. „Ал. Стамболийски”?
1. Да, на всяка цена.
2. Поне по-голямата част от тях.
3. Проектът на Общината е добър, развитието на града е по-важно.
4. Необходима е цялостна нова визия на тази част от булеварда.

Как на две инстанции осъдиха “Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Назад
Напред

Запознайте се с ...

Пълен текст на новината

Категория: Мишена
10:28:31 - 08/08/2017
"Вместо да се караме за царе и войводи, да играем заедно лотария. Това се очертава да бъде следващата стъпка в затоплянето на отношенията ни със Скопие. Идеята за обща лотария беше огласена от шефа на Македонско-българската стопанска камара Зоре Темелковски. Това стана само 6 дни след подписването на договора за добросъседство от премиерите Бойко Борисов и Зоран Заев, информира “Стандарт“.
Ето този кратък текст тази сутрин в интернет разсея и малкото ми съмнения, че с братята македонци сме с общи корени! Не, вече съм абсолютно сигурен, че връзката ни е много по-силна - направо сме си един народ. Няма как да е иначе, щом като само седмица беше необходимо да изтече от подписването на великия договор, за да се появи тази блестяща със своя прагматизъм идея. Малко съм учуден само, че не е наша инициативата. Но изобщо не се съмнявам, че тя ще бъде прегърната от родните хазартни спецове, защото май посвършиха българските села и паланки, от които да изскачат по няколко пъти на ден щастливи печеливши на минимум 100 хиляди лева. А по-често придобили 200 бона и дори половин милион.
Случи ли се обаче предложеното от отскоро най-добрите ни съседи, със сигурност ще се реши поне временно вече очертаващият се географски проблем при търкането на талончета! А нищо чудно да бъдат открити и общите ни исторически корени и в този сегмент от току-що откритата близост между народите ни.
И още нещо, със сигурност ще изчезнат и последните безработни от нашите земи, защото в този случай не е необходимо нито образование, нито квалификация. Само здрава и неуморна ръка.
Много важно, че през това време избраните от нас законотворци продължават да приемат текстове, отдалечаващи ни от демокрацията. На кого му пука, че при поредните поправки в НПК последната грижа на политическия ни елит е подобряването на правоохранителната и правораздавателната ни система. А с новите промени в Закона за съдебната власт май още повече се отдалечаваме от европейските стандарти за безпристрастно и ефективно правосъдие. А също и че избраният само преди няколко месеца с големи надежди нов български президент прави всичко друго, но не и да изпълнява поетите предизборни ангажименти за борба с корупцията и подобряване на родната действителност.
Валентин НЕНКОВ
Прочетена 7460 пъти            <<< Назад    


Узаконяване на сондажни кладенци

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453