On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Неделя, 02/06/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето МОН: В ДВОРА на Спортното училище работи РЕСТОРАНТ, сезирахме РЗИ – Пазарджик да ПРЕДПРИЕМЕ действия съгласно Закона за здравето
Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?! Вижте ПОИМЕННОТО гласуване на пазарджишките съветници по предложението за НАМАЛЯВАНЕ на ЗАПЛАТИТЕ им от 1984. 50 лв. на 882 лв.!?!

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
12:39:07 - 29/03/2024
Въвеждането на новите фигури на трима зам.-кметове стана ясно в края на февруари, след като Общинският съвет одобри предложението на кмета Петър Куленски за промяна на структурата на общинската администрация с цел повишаване на ефективността й, съобщават от пресцентъра на общинската администрация в Пазарджик. След назначението на Любомир Гечев като зам.-кмет, ръководещ дирекция „Бюджет и общинска собственост“, дирекция „Архитектура и териториално устройство“ и дирекция „Строителство, транспорт и околна среда“, новите зам.-кметове ще отговарят за образованието, културата, спорта и младежките дейности, европейски фондове и програми, социални дейности и здравеопазване по фундаменталните политики в управленската програма на кмета Куленски.
Кой е Нино Ненов, новият зам.-кмет с ресор „Европейски фондове, програми и проекти“?
33-годишният Нино Ненов поема ръководството на ключовото за развитието на инвестиционната политика и управление на европрограми направление в Община Пазарджик.
Нино Ненов е от Пазарджик, където завършва Езикова гимназия "Бертолт Брехт". След това учи английска Филология в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски".
От 2012 г. работи в областта на търговията и производството, заемайки ключови позиции в международни компании в Пазарджик - от привличане на нови клиенти, през управление на износа и търговските процеси в международната “Ди Ес Смит България", където израства до нивото да отговаря за планирането и логистиката на компанията, до разработването на ключови стратегии за развитие на международни пазари. От близо година професионалният му път е свързан с управлението на проекти в сферата на аутомотив индустрията в един от най-големите работодатели в общината – „Костал“.
Коя е Таня Колчакова - Янева, новият заместник-кмет с ресор „Образование, култура, младежки дейности и спорт“?
37-годишната Таня Колчакова - Янева завършва с отличие Езикова гимназия “Бертолт Брехт“ в родния си Пазарджик. Впоследствие продължава образованието си в престижни университети в България и чужбина. Дипломира се по специалността „Право“ от Университета в Дюселдорф, Германия. Получава бакалавърска степен по „Бизнес администрация“ с фокус върху маркетинг, контрол, събиране на данни и статистически анализи от същия университет през 2012 година, като придобива и допълнителна специализация по глобален мениджмънт в Университета в Гренобъл, Франция, където получава пълна стипендия. През 2018 г. завършва магистърска степен по „Правни науки“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“.
Професионалният ѝ път започва в чужбина, където още по време на следването си стажува в Европейския парламент в Брюксел (2007). По време на магистратурата си у нас се обучава в адвокатската кантора „Богданов и Пенев“ (2010). След това професионалният й път преминава през една от най-големите банкови институции във финансовия център на Германия – гр. Дюселдорф, а именно Targobank (2012), където развива компетенции като финансов и маркетинг анализатор. В следващите години работи по управлението на марката на глобалния гигант METR, фокусирайки се върху дигиталните анализи. Между 2015 и 2023 г. отговаря за уеб анализите на глобалната компания за технологии, академични и фармацевтични изследвания Quiagen с дейност в над 25 държави, където впоследствие координира разработването на най-голямата платформа за дигитално образование в САЩ.
Коя е Гергана Ичева, новият заместник-кмет с ресор „Социални дейности и здравеопазване“?
41-годишната Гергана Ичева е родена в гр. Пазарджик, където завършва ПМГ “Константин Величков“. Образованието си продължава в Софийския университет “Св. Климент Охридски“, където завършва специалност „История и Европейски отношения“.
Гергана притежава богат опит в държавната администрация, като работи първоначално в Министерството на икономиката и енергетиката, където отговаря за икономическите, регионални, вътрешни, външни и правни политики на Европейския съюз. Професионалният й път преминава през позицията на старши експерт в отдел МИПД на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (2008) и главен експерт “Връзки с обществеността” в Комисия за разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на народна Република България (2008-2010).
В периода 2010-2012 г., Гергана Ичева е общински съветник в Община Пазарджик. В следващите 10 години трупа опит като експерт по организация по труда в компания за управление и рециклиране на отпадъците, базирана в Община Септември. От 2022 г. е директор в ОД на Държавен фонд “Земеделие“ - гр. Пловдив, където отговаря за организирането, координирането и контролирането на цялостната дейност по предоставяне на информация за политиката на фонда, условията, критериите, изискванията и документите, необходими за финансово подпомагане на земеделските производители в района.
Прочетена 18254 пъти


тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg