On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ    Вторник, 12/12/2017     e-mail: videlinabg@abv.bg
 
„ПОСЕТИТЕЛИ на определени уеб сайтове генерират ТРАФИК към pzdnes БЕЗ да са НАЯСНО с това”, СОЧИ анализ на сайта „ПОСЕТИТЕЛИ на определени уеб сайтове генерират ТРАФИК към pzdnes БЕЗ да са НАЯСНО с това”, СОЧИ анализ на сайта „ПОСЕТИТЕЛИ на определени уеб сайтове генерират ТРАФИК към pzdnes БЕЗ да са НАЯСНО с това”, СОЧИ анализ на сайта „ПОСЕТИТЕЛИ на определени уеб сайтове генерират ТРАФИК към pzdnes БЕЗ да са НАЯСНО с това”, СОЧИ анализ на сайта „ПОСЕТИТЕЛИ на определени уеб сайтове генерират ТРАФИК към pzdnes БЕЗ да са НАЯСНО с това”, СОЧИ анализ на сайта „ПОСЕТИТЕЛИ на определени уеб сайтове генерират ТРАФИК към pzdnes БЕЗ да са НАЯСНО с това”, СОЧИ анализ на сайта „ПОСЕТИТЕЛИ на определени уеб сайтове генерират ТРАФИК към pzdnes БЕЗ да са НАЯСНО с това”, СОЧИ анализ на сайта „ПОСЕТИТЕЛИ на определени уеб сайтове генерират ТРАФИК към pzdnes БЕЗ да са НАЯСНО с това”, СОЧИ анализ на сайта „ПОСЕТИТЕЛИ на определени уеб сайтове генерират ТРАФИК към pzdnes БЕЗ да са НАЯСНО с това”, СОЧИ анализ на сайта
Идиоти ли ни УПРАВЛЯВАТ или ДА, или за МЕРАКА на един министър да ОТНЕМА книжките на "застрашените от ИНФАРКТ" Идиоти ли ни УПРАВЛЯВАТ или ДА, или за МЕРАКА на един министър да ОТНЕМА книжките на "застрашените от ИНФАРКТ" Идиоти ли ни УПРАВЛЯВАТ или ДА, или за МЕРАКА на един министър да ОТНЕМА книжките на "застрашените от ИНФАРКТ" Идиоти ли ни УПРАВЛЯВАТ или ДА, или за МЕРАКА на един министър да ОТНЕМА книжките на "застрашените от ИНФАРКТ" Идиоти ли ни УПРАВЛЯВАТ или ДА, или за МЕРАКА на един министър да ОТНЕМА книжките на "застрашените от ИНФАРКТ" Идиоти ли ни УПРАВЛЯВАТ или ДА, или за МЕРАКА на един министър да ОТНЕМА книжките на "застрашените от ИНФАРКТ" Идиоти ли ни УПРАВЛЯВАТ или ДА, или за МЕРАКА на един министър да ОТНЕМА книжките на "застрашените от ИНФАРКТ" Идиоти ли ни УПРАВЛЯВАТ или ДА, или за МЕРАКА на един министър да ОТНЕМА книжките на "застрашените от ИНФАРКТ" Идиоти ли ни УПРАВЛЯВАТ или ДА, или за МЕРАКА на един министър да ОТНЕМА книжките на "застрашените от ИНФАРКТ"
За платен достъп до архива въведете код:

Приеми | Закупи
 

Как на две инстанции осъдиха “Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Назад
Напред

Запознайте се с ...

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
18:56:05 - 02/12/2017
С всеки изминал ден се убеждавам, че има нещо вярно в казаното за дебилите от злощастния професор социалист и все още депутат Иво Христов. Днес се натъкнах на ярък пример в тази посока, демонстриран от новия здравен министър и заслужил финансист на републиката Кирил Ананиев. Тук трябва да направя една уговорка, а именно, че думите ми се базират на случайно прочетеното от мен в един вестник „24 часа”, към който, меко казано, не питая чувство на уважение. Но едва ли тази медия ще си позволи да изкриви или преиначи думите на един министър точно от този кабинет, затова приемам написаното от нея за истина. Та ето какво пише в заглавие на първата й страница в броя от днес, 2 декември: “Без шофьорска книжка при риск от инфаркт”??? В текста това прозрение е развито значително по-задълбочено: “Оценка дали човек може да стане жертва на внезапен инфаркт, ще се изисква при издаване на шофьорска книжка. Ако кардиологът прецени, че рискът е висок, няма да се дава книжка. Това предвиждат нови, по-строги правила за физическата годност на водачите, които здравният министър Кирил Ананиев предлага.” По-нататък става още по-хубаво: “Новите правила засягат хората с проблеми със сърцето, преживелите инсулт и тези с диабет. Реално това е много голяма част от шофьорите, обясниха медицински специалисти. Условие да се получи положителна оценка от лекар за хората с тези болести пък ще е редовно да проследяват здравното си състояние. Според министър Ананиев тези правила ще повишат пътната безопасност.”. Според мен, още повече ще се повиши пътната безопасност, ако с един закон просто се забрани шофирането изобщо, ама това поне скоро няма да се случи, защото какво ще ги правим тогава магистралите?!?
Спирам дотук и оставям на читателите да преценят дали процентът на дебилите е по-голям сред управляваните или сред управляващите, защото това е само една малка част от идиотизмите, с които избраните сюрпризират почти ежедневно избралите ги. Искрено се надявам подобни ярко дискриминационни текстове, при това базирани на до голяма степен субективни заключения, никога да не намират място в наредби и закони, за да не се губи времето на съда да ги отменя, защото избирателите плащат заплатите и на управляващата класа, и на съдиите, а и двете гилдии имат предостатъчно смислена работа за вършене. Ще посоча само един – единствен аргумент срещу този замисъл на екипа около Ананиев – по тази логика защо да не забраним да шофират и на хората, да речем, над 70 години, защото рефлексите са им забавени по чисто физиологични причини? Или на предразположените към конюнктивит, тъй като това води до проблеми със зрението? Имам и един въпрос към министъра: Какво ще ги правим лекарите, които са разрешили на някой от рисковите болни, а той вземе, че получи инфаркт или инсулт зад волана???
Накрая обаче ще споделя моя оптимизъм, че управляващата класа сама ще озапти своя "прогресивен" представител в лицето на Кирил Ананиев. Не за друго, а по простата причина, че характерните за мнозинството от нейните хора алчност, презадоволяване и стрес, предизвикан от страх дали някой полицай или прокурор по погрешка няма да влезе в дирите на далаверите им, често водят до сърдечни и мозъчни здравословни проблеми!
Прочетена 2965 пъти            <<< Назад    


Узаконяване на сондажни кладенци

тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453