On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Четвъртък, 28/03/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината

Пълен текст на новината

Категория: Мишена
14:21:03 - 13/12/2014
Преди малко слушах бившия вътрешен министър и настоящ АБВ-активист Румен Петков. И разбрах, че той на практика не иска кардинални промени в родната ни съдебна система. Всички целофани, с които опаковаше думите си, изведнъж паднаха, когато оцени оповестяването на случващото се около съдия Ченалова от СГС във връзка с дъщерните фирми на френското дружество „Белведере”, едва ли не като груба намеса във вътрешните ни работи. Оказа се, че проблемът е в това, че дипломатът е отишъл при медиите. И нито дума за другото – какво щеше да се случи, ако посланикът не го беше направил. А също и за това в какво състояние трябва да бъде една съдебна система, за да се разтресе из основи само при малко публичност на съмнителни съдебни решения. И накрая за това колко българи са безсилни пред други подобни СЪДЕБНИ АКТОВЕ, КОИТО НА ПРАКТИКА СЪСИПВАТ ЖИВОТА ИМ, А ТЕ СА БЕЗПОМОЩНИ ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ, ВЪПРЕКИ ЧЕ ИСТИНАТА Е НА ТЯХНА СТРАНА?
Вчера пък шефката на Движение „България на гражданите”, което е част от участващия в управлението Реформаторски блок, в качеството си вече на вицепремиер, в чийто ресор е Министерство на правосъдието, изненадващо за някои заяви, че не е съгласна с исканата оставка на ВСС от колегата й по блок Радан Кънев. И също нито дума за бездействието на т.нар. съдебно правителство по редица ключови проблеми месеци и години наред!
Убеден съм, че много българи си задават въпросите: Какво всъщност става? Къде е разграничителната линия? Ами няма такава, си мисля аз! Или поне не е права линия, която да отделя едни хора от други и едни политически сили от съседните на тях. Защото съвсем не е достатъчно да се окичиш с етикета „реформатор”, за да си наистина за реформи в която и да било сфера – но такива реформи, които ще позволят в България наистина да се въведат правиа! Да не забравяме, че и АБВ уж се пишат реформатори, с амбицията да стабилизират лявото политическо пространство. Действително трябва да се появи един такъв казус като този с френския посланик, за да стане кристално ясно кой кой е на картинката. И да се види също, че привържениците на статуквото имат много силни позиции и в настоящото правителство! Защото техните лични интереси им го диктуват! А всичко говорено преди избори се забравя с надеждата, че гласоподавателите по стар обичай също ще забравят след година, две или три какви са ги вършили техните избраници, които са изпратили във властта.
И на мен не ми е приятно чужди посланици да ни казват истината в очите! Но виждам, че друг изход просто няма! Защото интересите у нас така са се оплели, че в никакъв случай не могат да бъдат отделени в синьо, червено и т.н. кълбета. Получава се само едно голямо кълбо с мръсносив цвят, на което са намотани интереси, далавери и готовност на всичко, само и само нещата да си останат така, както е удобно за тези, които дърпат конците на уж управляващите държавата ни!
Валентин НЕНКОВ
Прочетена 29175 пъти


тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg