On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Събота, 20/04/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“ Срещу СКАНДАЛНИ решения и практики на ОбС и администрацията в Септември се ОБЯВИХА днес депутат и съветници от „Възраждане“
НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик НЕ е нормално съветник да ПОЛУЧАВА месечно 2 000 лв., почти 2 пъти ПОВЕЧЕ от средната заплата за община Пазарджик

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
14:25:19 - 29/12/2015
Лазар Попов
Групата на БСП в ОбС – Пазарджик, днес достигна най-голямото си единство, четирима от нейните съветници подкрепиха актуализацията на бюджета на общината, предложена от Тодор Попов. Лазар Попов, Антон Николов, Христо Бързев и Александър Кобаков гласуваха „за”, въпреки че минути преди това стана ясно, че се оформя дупка в бюджета от около 3.5 млн. лв., която ще лъсне при приемането на отчета само след три месеца.
Александър Кобаков
Единствено Стоян Парпулов се въздържа, но след този вот на червените съветници, от общинската централа на БСП трябва ясно да кажат в коалиция ли са с хората на Попов, Атака, двете партии с ромски съветници и Илия Джамбазов, а ако не – кое ги е мотивирало да подкрепят с гласовете си една на практика провалена актуализация на бюджета.
Христо Бързев
В самото начало на разглежданото предложение Тодор Попов уведоми съветниците, че всеки бюджет е само една прогноза и в края на годината се виждало дали тя се е получила или не. Той призна, че през последните година-две най-много куцат приходите от продажби на общинско имущество, защото „тази възможност се изчерпа”. Затова били правени вътрешните трансфери в бюджета, разбирай вземането на заем на пари от държавни дейности, „за да функционира цялостната система на местната ни общност”.
Антон Николов
Направени са и допълнителни разходи, призна кметът, но се оправда с липсата на време те да бъдат санкционирани от съветниците – за това попречили най-вече лятото и изборите. Попов беше категоричен, че незаконосъобразни действия не били извършвани, като една от причините за това била минималната възможност това да бъде сторено?!?
Илия Джамбазов
Както вече съобщихме, по време на дебата в пленарна зала лично финансистът на Общината Георги Гайдаров призна, че при записани в актуализирания бюджет собствени приходи от 22 103 000 лв. ще бъдат събрани най-много 18 700 000 лв. или се очертава дупка от 3.4 млн. лв. Дейностите за тези пари обаче са извършени, остава въпросът кога ще бъдат платени и с какви пари!!!
Прочетена 176832 пъти


тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg