On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Петък, 29/03/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината

Пълен текст на новината

Категория: Мишена
12:13:58 - 19/06/2018
След публикациите, отразяващи случилото се на общоселското събрание в Попинци в събота, срещу “Виделина” започнаха безпринципни атаки, както в коментарите под статиите в интернет страницата на медията, така и в социалните мрежи. Това, което обединява всички изказващи се по казуса, е злобата, лъжите и липсата на всякакво чувство за себеуважение. Ще публикуваме без редакторска намеса част от тях и нашите отговори, за да разберат читателите за какво иде реч:
***
Добавил: Ivan Dimitrov
16:36:48 - 17/06/2018
Аз пък се чудя срещу какво заставаш на страната на Попинци. И щеше ли да го направиш, ако имаше един симпатичен договор с МОК Медет за 1000 лева на месец. Ясен си като бял ден. Който ти плати коментари под статиите за него няма. Рекетьор неден!!!!
***
Добавил: Фидел беев
17:54:17 - 17/06/2018 Съгласен съм с Димитров. Ненков ще продаде и жена си за една реклама от 200 лева. Иначе двата автобуса наистина нямат общо със случая. Първият вози работници и е там защото там живее шофьорът. Онзи в далечината е на Тиков и шофьорът също живее там.
***
Добавил: Коритаров
07:14:45 - 19/06/2018 Ненкови понеже са големи журналисти и затова вестника им фалира и никой не ще да работи за тях. За щастие Пазарджик е малък град и всички ги познават що за стока са.
***
Добавил: Валентин Ненков
09:51:32 - 19/06/2018 До поредната анонимна подлога, подбрала доста сполучливо псевдонима Коритаров: Като прочетох тази фамилия, направих неволна асоциация между сегашните помияри, които плюят, удобно прикрити зад псевдоними и доносниците на ДС едно време. Манталитетът на двете групи е един и същ. Що се отнася до вестника - ако се бяхме продали като другите местни издания и като тях се бяхме надупили на силните на деня, щяхме да сме вечни. Само че цената е прекалено висока за почтени хора и затова не го направихме. Затова пък запазихме една независима медия чрез сайта, на която могат да разчитат хората, които се нуждаят от отразяване на проблемите им. Както в случая с Попинци. А също и с втория завод на "Биовет" в Пещера, мераците на КЦМ - Пловдив да гради мина за волфрам до Велинград и случващото се в община Септември в мандата на кмета Марин Рачев. Къде са оцелелите вестници с неясни собственици по тeзи казусr? Къде са останалите пазарджишки сайтове, пък и панагюрските конкретно за Попинци???
***
И още нещо, поредната лъжа е, че никой не иска да работи за "Виделина". Просто ние не търсим хора след 2013 година. А иначе школата на "Виделина" продължава да се чувства в писането на немалко работили при нас през годините. И с повечето от тях сме в чудесни отношения. Интересно обаче е друго - защо са тези злобни атаки по наш адрес след като написахме истината за поведението на ръководството на "Асарел Медет" по казуса Попинци? И за ясната и категорична позиция на попинчани? И защо ли в пасквилите по наш адрес прозирам почерка на бивш "журналист" на "Пазарджишка Марица", работещ сега в пиар екипа на минното дружество?
Накрая, ще си позволя да кажа още нещо на полуграмотните лакеи, изказали се по наш адрес: Хора, пазете си достойнството! И запомнете, че в момента, в който вече не сте им нужни, господарите ви ще ви изритат най-безцеремонно и ще ви лишат от подаянията си, заради които сте готови днес да бълвате всякакви лъжи. Запомнете и друго – никой не уважава подлогите, само се възползва от тях, макар и с отвращение!!!
Валентин НЕНКОВ
Прочетена 36729 пъти


тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg