On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Неделя, 19/05/2019     e-mail: videlinabg@abv.bg
Тодор Попов за МОСТА, който „Еко Хидро“ ще ГРАДИ за 1 месец, но с 80 бона ПО-СКЪПО, за размножаването на ЖАБИТЕ и КОМИЧНИТЕ разсъждения на журналист Тодор Попов за МОСТА, който „Еко Хидро“ ще ГРАДИ за 1 месец, но с 80 бона ПО-СКЪПО, за размножаването на ЖАБИТЕ и КОМИЧНИТЕ разсъждения на журналист Тодор Попов за МОСТА, който „Еко Хидро“ ще ГРАДИ за 1 месец, но с 80 бона ПО-СКЪПО, за размножаването на ЖАБИТЕ и КОМИЧНИТЕ разсъждения на журналист Тодор Попов за МОСТА, който „Еко Хидро“ ще ГРАДИ за 1 месец, но с 80 бона ПО-СКЪПО, за размножаването на ЖАБИТЕ и КОМИЧНИТЕ разсъждения на журналист Тодор Попов за МОСТА, който „Еко Хидро“ ще ГРАДИ за 1 месец, но с 80 бона ПО-СКЪПО, за размножаването на ЖАБИТЕ и КОМИЧНИТЕ разсъждения на журналист Тодор Попов за МОСТА, който „Еко Хидро“ ще ГРАДИ за 1 месец, но с 80 бона ПО-СКЪПО, за размножаването на ЖАБИТЕ и КОМИЧНИТЕ разсъждения на журналист Тодор Попов за МОСТА, който „Еко Хидро“ ще ГРАДИ за 1 месец, но с 80 бона ПО-СКЪПО, за размножаването на ЖАБИТЕ и КОМИЧНИТЕ разсъждения на журналист Тодор Попов за МОСТА, който „Еко Хидро“ ще ГРАДИ за 1 месец, но с 80 бона ПО-СКЪПО, за размножаването на ЖАБИТЕ и КОМИЧНИТЕ разсъждения на журналист Тодор Попов за МОСТА, който „Еко Хидро“ ще ГРАДИ за 1 месец, но с 80 бона ПО-СКЪПО, за размножаването на ЖАБИТЕ и КОМИЧНИТЕ разсъждения на журналист
Още за ЖАБЕШКИЯ мост: ОТГОВОРЪТ на Басейнова дирекция и някои СТРАННИ дати и срокове след договора с „Еко Хидро“ Още за ЖАБЕШКИЯ мост: ОТГОВОРЪТ на Басейнова дирекция и някои СТРАННИ дати и срокове след договора с „Еко Хидро“ Още за ЖАБЕШКИЯ мост: ОТГОВОРЪТ на Басейнова дирекция и някои СТРАННИ дати и срокове след договора с „Еко Хидро“ Още за ЖАБЕШКИЯ мост: ОТГОВОРЪТ на Басейнова дирекция и някои СТРАННИ дати и срокове след договора с „Еко Хидро“ Още за ЖАБЕШКИЯ мост: ОТГОВОРЪТ на Басейнова дирекция и някои СТРАННИ дати и срокове след договора с „Еко Хидро“ Още за ЖАБЕШКИЯ мост: ОТГОВОРЪТ на Басейнова дирекция и някои СТРАННИ дати и срокове след договора с „Еко Хидро“ Още за ЖАБЕШКИЯ мост: ОТГОВОРЪТ на Басейнова дирекция и някои СТРАННИ дати и срокове след договора с „Еко Хидро“ Още за ЖАБЕШКИЯ мост: ОТГОВОРЪТ на Басейнова дирекция и някои СТРАННИ дати и срокове след договора с „Еко Хидро“ Още за ЖАБЕШКИЯ мост: ОТГОВОРЪТ на Басейнова дирекция и някои СТРАННИ дати и срокове след договора с „Еко Хидро“

Пълен текст на новината

14:56:45 - 15/05/2019
„Ние настояваме да има справедливост и възмездие за всички, които лишиха българските граждани от правото на достойни доходи, от свободния достъп до здравеопазване, малкия земеделски производител от подпомагане, лишиха от финансиране малкия и средния бизнес и облагодетелстваха сами себе си и тесен кръг от роднини и приближени“. Това заяви зам.-председателят на БСП и кандидат за евродепутат от листата на „БСП за България“ Деница Златева на среща с граждани на Пазарджик.
„Наш основен приоритет е върховенство на закона и искаме много ефективна европейска прокуратура. Подкрепяме важността на този орган, защото на първо място ще разследва злоупотребите с европейски средства, злоупотребите с данъците и приноса на всички европейски граждани. Категорично заявяваме, че бъдещият европейски прокурор трябва да има силата и подкрепата да доведе до край тези разследвания и затова се обявяваме в подкрепа на Лаура Кьовеши“, посочи Деница Златева. По нейни думи в следващия мандат на ЕП предстои да се вземат много важни решения, които ще окажат пряко влияние и върху живота на българските граждани, затова е много важно да има силно представителство на евродепутати от листата на „БСП за България“.
„В ЕП предстои да се гласува и бюджетът за следващите 7 години. У нас мнозинството хора свързват средствата от еврофондовете с корупция. Нашата цел е да имаме по-голямо финансиране за България за следващия програмен период, но и да имаме много ясни правила, по които могат да се изразходват тези средства“, категорична бе Златева. Според нея, средствата трябва да са насочени към проекти, които са ефективни и наистина водят до промяна на инфраструктурата на населените места, подпомагат малкия и средния бизнес и земеделски производител. „От земеделските фондове не трябва да се облагодетелстват една шепа едри зърнопроизводители, а да има таван за субсидиите и останалите средства да могат да достигнат до производителя на зеленчуци и плодове, до малкия животновъд, защото това са традиционни български отрасли", отбеляза Деница Златева. Кандидатът за евродепутат посочи, че някои населени места в 21 век са забравили какво е ремонт на инфраструктура и канализация.
„Ще настояваме за строг контрол при изразходването на средства от еврофондовете, защото прецедентът с къщите за гости не е от вчера. За съжаление сигналите бяха удобно прикривани под масата и не бяха извършвани проверки“, допълни още Деница Златева.
„Европа вижда ширещата се корупция, вижда, че няма нито един осъден политик за корупционни практики и неслучайно комисарят по правосъдие каза, че до края на мандата на тази комисия за нас няма да отпадне механизмът за наблюдение върху съдебната система, защото не сме изпълнили основните критерии. И премиерът вместо да си признае за провала в политиката с борбата с корупцията, намери най-лесното оправдание - че комисарят не му вдига мониторинга, защото е от друго политическо семейство. Вера Юрова, може и да е от друго политическо семейство, но няма как да остане сляпа за зависимостите и злоупотребите с власт в България. Това една от причините да не бъдем приети и в Шенгенското пространство.“, категорична бе Златева.
"Ние не делим хората на „наши“ и „ваши“, както го правят от ГЕРБ, всички ние сме сънародници и сме поставени в едно и също положение, затова изборът на 26-ти май е избор за социална, справедлива и солидарна Европа, но и в каква България искаме да живеем. Залогът е да си върнем България“, заяви Деница Златева.
Освен с препълнената зала на Младежки дом - Пазарджик, Деница Златева разговаря с жители на селата Лесичово и Калугерово.
Купуването и продаването на гласове са престъпления!
Прочетена 987 пъти


тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Анкета 1


За кого ще гласувате на изборите за Европейски парламент на 26 май?
ПАТРИОТИ ЗА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ (НФСБ И СРЕДНА ЕВРОПЕЙСКА КЛАСА)
ПЪТ НА МЛАДИТЕ (НДСВ и НОВОТО ВРЕМЕ)
ПП ВМРО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ
Ваня Руменова Григорова – независим кандидат
Партия на ЗЕЛЕНИТЕ
ПП ВОЛТ
Николай Нанков Ненчев – независим кандидат
Венислава Пламенова Атанасова – независим кандидат
ВЪЗХОД
КП Коалиция за България
Десислава Петрова Иванчева – независим кандидат
ПП ГЕРБ
ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – ОБЕДИНЕНИЕ (ДА България и ДСБ)
ПП АТАКА
Минчо Христов Куминев – независим кандидат
ПП ДОСТ
ПП ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ
БСП ЗА БЪЛГАРИЯ
ПП Глас Народен
Движение за права и свободи - ДПС
Движение ЗАЕДНО
БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ
ВОЛЯ – Българските Родолюбци
Движение 21
Христо Симеонов Симеонов – независим кандидат
ПП ДВИЖЕНИЕ ПРЕЗАРЕДИ БЪЛГАРИЯ
Възраждане
Не съм решил още
Няма да гласувам

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg