On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Сряда, 26/02/2020     e-mail: videlinabg@abv.bg
Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ) Пешеходният мост над р. Марица май вече е ГОТОВ! Открийте ПРИЛИКИТЕ с проекта!!! (СНИМКИ)
КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова КПКОНПИ стартира производството за КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ за съветниците на Попов - Иванов и Камберова

Пълен текст на новината

12:02:40 - 08/10/2019
Как една идея за многоетажен паркинг в Пазарджик се превърна в кафене, попита риторично инж. Панайотов, визирайки „Ескейп“ и добави, че е необходима актуализация на синята зона
И градоустройството в Пазарджик и общината, както и всичко останало, е белязано от хаос и непрозрачност, заяви в началото на днешната пресконференция на ГЕРБ кандидатът за кмет инж. Иван Панайотов. Като пример той посочи факта, че общият градоустройствен план не може да бъде видян никъде, което, според него, пречи както на бизнеса, така и на жителите на общината. Как една идея за многоетажен паркинг в Пазарджик се превърна в кафене, попита риторично инж. Панайотов, визирайки „Ескейп“.
Паркирането в града е в това трагично състояние, защото при новото строителство не се спазва Закона за устройство на територията, в който са предвидени определен брой паркоместа за всяка жилищна или бизнес сграда, продължи кандидатът за кмет на ГЕРБ и визира състоянието на синята зона. Няма генерален план за организация на движението в Пазарджик и това е причината то да се намира в сегашното състояние, добави Иван Панайотов и подчерта, че се налага сериозна актуализация на синята зона.
В края на изложението си той визира състоянието на преместваемите съоръжения в Пазарджик, като обърна внимание на факта, че схемата за разполагането им също не е публична и по този начин всеки приближен на кмета може да си хареса място и да си постави такова.
Като решения на повдигнатите проблеми Иван Панайотов посочи въвеждане на стратегическо планиране във всички сфери, спазване на общоприетите правила и не на последно място постоянен контрол от институциите пред очите на хората. Още от първия си ден като кмет на общината се заемам със Западния околовръстен път, каза още инж. Панайотов, а като следващи приоритети подреди локални пътища по направленията Пазарджик - Пловдив и Пазарджик - АМ "Тракия".Той изрази съжаление, че е пропиляна възможността за европейско финансиране на водния цикъл на града и единствената възможност за подмяна на водопроводната и канализационни мрежи вече е със собствени средства или с привлечени такива по ПУДООС. Не на последно място той подреди и едно реално почистване на р. Марица, припомняйки 2005 г., когато водите й бяха на път да напуснат коритото й.
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ СА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!
Прочетена 1333 пъти


тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg