On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Четвъртък, 28/03/2024     e-mail: videlinabg@abv.bg
По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината По ПРЕДЛОЖЕНИЕ на "Виделина” с биографични СПРАВКИ в медиите Куленски ще ПРЕДСТАВИ зам.-кметовете си и шефовете на дирекции в Общината

Пълен текст на новината

Категория: Актуално
13:46:33 - 15/01/2023
Президентът Радев ще връчи третия мандат за съставяне на правителство на БСП, стана ясно преди минути?!? Да се смееш ли, да плачеш ли?!? Вече няма никакво съмнение, че високопарните приказки на самия президент, служебния премиер и негови министри колко е важно България да има редовно избран кабинет са най-обикновена пушилка и въздух под налягане. Защото няма как БСП да направи правителство. Не е възможно и възпроизвеждането на хартиената коалиция в кабинет, защото няма как ГЕРБ да обясни на обществеността и дори на своите защо се коалира с политическа сила с открити пристрастия към един най-обикновен агресор в лицето на Путин. Освен това икономическите възгледи на двете партии са диаметрално противоположни. От друга страна след една такава колаборация с ГЕРБ на следващите избори е напълно възможно червените да се сринат около 4-те процента и дори да се окажат под тях. Няма да коментирам щетите за страната от едно такова управление.
Този ход на Радев очевАдно показва, че той иска да управлява директно държавата чрез свои марионетки поне още 3-4 месеца и изобщо не му пука за нормализирането й. Това е явно доказателство, че единствената му цел е да продължава да бъде основен фактор в определяне ва вътрешната и външната политика на България – нещо, което все по-малко се харесва на партньорите ни в ЕС и съвсем скоро ще почувстваме и материалните му измерения.
Пишейки това, аз съвсем ясно си давам сметка, че кабинет нямаше да има и ако мандатът отидеше у “Демократична България” в случай, че тази коалиция удържи на думата на Христо Иванов. А именно, че няма да предлага кабинет ако не се разбере с останалите подкрепящи я политически сили за задължителна конституционна реформа на прокуратурата. Защото пъпната връв между ръководството на последната от една страна и ГЕРБ и ДПС от друга, e със здравината на стомана… Но поне щеше да се демонстрира някакво желание от страна на Радев за излизане от политическата криза.
С това решение на президента картите са свалени – отиваме на избори в края на март или началото на април. Искрено се надявам мислещата част от непредубедените избиратели да са разбрали едно – че докато натрупалите се през предишните 30 години корупционни наслоявания не бъдат изчистени по всички етажи на държавните и общински институции, никога няма да поемем курс към нормализация на държавността у нас. Просто ще продължи надлъгването на политиците НЕаматьори, от една страна с населението, от друга - с ЕС. Докога – ще видим. В исторически план сме доказвали нееднократно, че адекватността не е била силна страна на народа ни. За съжаление…
Валентин НЕНКОВ
Прочетена 1597 пъти


тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg