On-line ВСЕКИДНЕВНИК ЗА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ
Събота, 03/06/2023     e-mail: videlinabg@abv.bg
АДФИ: 3 402 988 лв. от ПРИЕТИТЕ в бюджета на Община Пазарджик 4 386 190 лв. за СПОРТ през 2021 г. са разходвани НЕЗАКОНОСЪОБРАЗНО, трябва да се ВЪЗСТАНОВЯТ АДФИ: 3 402 988 лв. от ПРИЕТИТЕ в бюджета на Община Пазарджик 4 386 190 лв. за СПОРТ през 2021 г. са разходвани НЕЗАКОНОСЪОБРАЗНО, трябва да се ВЪЗСТАНОВЯТ АДФИ: 3 402 988 лв. от ПРИЕТИТЕ в бюджета на Община Пазарджик 4 386 190 лв. за СПОРТ през 2021 г. са разходвани НЕЗАКОНОСЪОБРАЗНО, трябва да се ВЪЗСТАНОВЯТ АДФИ: 3 402 988 лв. от ПРИЕТИТЕ в бюджета на Община Пазарджик 4 386 190 лв. за СПОРТ през 2021 г. са разходвани НЕЗАКОНОСЪОБРАЗНО, трябва да се ВЪЗСТАНОВЯТ АДФИ: 3 402 988 лв. от ПРИЕТИТЕ в бюджета на Община Пазарджик 4 386 190 лв. за СПОРТ през 2021 г. са разходвани НЕЗАКОНОСЪОБРАЗНО, трябва да се ВЪЗСТАНОВЯТ АДФИ: 3 402 988 лв. от ПРИЕТИТЕ в бюджета на Община Пазарджик 4 386 190 лв. за СПОРТ през 2021 г. са разходвани НЕЗАКОНОСЪОБРАЗНО, трябва да се ВЪЗСТАНОВЯТ АДФИ: 3 402 988 лв. от ПРИЕТИТЕ в бюджета на Община Пазарджик 4 386 190 лв. за СПОРТ през 2021 г. са разходвани НЕЗАКОНОСЪОБРАЗНО, трябва да се ВЪЗСТАНОВЯТ АДФИ: 3 402 988 лв. от ПРИЕТИТЕ в бюджета на Община Пазарджик 4 386 190 лв. за СПОРТ през 2021 г. са разходвани НЕЗАКОНОСЪОБРАЗНО, трябва да се ВЪЗСТАНОВЯТ АДФИ: 3 402 988 лв. от ПРИЕТИТЕ в бюджета на Община Пазарджик 4 386 190 лв. за СПОРТ през 2021 г. са разходвани НЕЗАКОНОСЪОБРАЗНО, трябва да се ВЪЗСТАНОВЯТ
РАЗКОЛЪТ между кандидати за кметове с намерение да СПРАТ пропадането на Пазарджик ще бъде ФАТАЛЕН за бъдещето на общината РАЗКОЛЪТ между кандидати за кметове с намерение да СПРАТ пропадането на Пазарджик ще бъде ФАТАЛЕН за бъдещето на общината РАЗКОЛЪТ между кандидати за кметове с намерение да СПРАТ пропадането на Пазарджик ще бъде ФАТАЛЕН за бъдещето на общината РАЗКОЛЪТ между кандидати за кметове с намерение да СПРАТ пропадането на Пазарджик ще бъде ФАТАЛЕН за бъдещето на общината РАЗКОЛЪТ между кандидати за кметове с намерение да СПРАТ пропадането на Пазарджик ще бъде ФАТАЛЕН за бъдещето на общината РАЗКОЛЪТ между кандидати за кметове с намерение да СПРАТ пропадането на Пазарджик ще бъде ФАТАЛЕН за бъдещето на общината РАЗКОЛЪТ между кандидати за кметове с намерение да СПРАТ пропадането на Пазарджик ще бъде ФАТАЛЕН за бъдещето на общината РАЗКОЛЪТ между кандидати за кметове с намерение да СПРАТ пропадането на Пазарджик ще бъде ФАТАЛЕН за бъдещето на общината РАЗКОЛЪТ между кандидати за кметове с намерение да СПРАТ пропадането на Пазарджик ще бъде ФАТАЛЕН за бъдещето на общината
КОЙ ни управлява – пореден пример с фотоволтаиците и Върбакови, вижте полемиката преди новото решение КОЙ ни управлява – пореден пример с фотоволтаиците и Върбакови, вижте полемиката преди новото решение КОЙ ни управлява – пореден пример с фотоволтаиците и Върбакови, вижте полемиката преди новото решение КОЙ ни управлява – пореден пример с фотоволтаиците и Върбакови, вижте полемиката преди новото решение КОЙ ни управлява – пореден пример с фотоволтаиците и Върбакови, вижте полемиката преди новото решение КОЙ ни управлява – пореден пример с фотоволтаиците и Върбакови, вижте полемиката преди новото решение КОЙ ни управлява – пореден пример с фотоволтаиците и Върбакови, вижте полемиката преди новото решение КОЙ ни управлява – пореден пример с фотоволтаиците и Върбакови, вижте полемиката преди новото решение КОЙ ни управлява – пореден пример с фотоволтаиците и Върбакови, вижте полемиката преди новото решение

Пълен текст на новината

Категория: Мишена
21:01:22 - 10/05/2023
“Време за промяна
20:40:00 - 09/05/2023
Петьо Кулински ще е новия кмет на Пазарджик!
Образован, юрист и три мандата депутат!
Солов си мълчи цяла година, докато Кулински аргументирано и професионално критикува далаверите на Попов!
Промяна за Пазарджик!”
Повод за настоящия ми коментар е горецитираното изказване под материала във “Виделина”, “Благо Солов: Ще се кандидатирам за КМЕТ! Битката ще е жестока, защото феодалът знае какво ГУБИ и какво го ОЧАКВА…”, авторски на Солов, с който той дава публичност на намерението си да се кандидатира за кмет на Пазарджик и изброява мотивите, заради което се е решил на тази крачка.
Занимавам се с този текст, сътворен от наш читател с никнейм “Време за промяна”, защото най-вероятно той не е трол на Попов, каквито масово се появиха в интернет пространството напоследък, а съвсем чистосърдечно споделя своите виждания и предпочитания за изхода от предстоящия през есента местен вот за кмет и съветници. Напълно съм съгласен с първото, второто и четвъртото изречение от въпросното изказване, но категорично не мога да се съглася с третото, според което “Солов си мълчи цяла година, докато Кулински аргументирано и професионално критикува далаверите на Попов!” Защото просто не е истина, при това изключително примитивна лъжа, тъй като веднага може да бъде опровергана с факти.
Що се отнася до Куленски, лично аз приветствам зададените от него въпроси в парламента на министри, защото благодарение на тях научихме от извора каква е истинското положение относно важни за Пазарджик теми като околовръстния път и оцапания под патронажа на загубилия връзка с реалността настоящ кмет Младежки дом. Така жителите на общината можеха да съпоставят приказките на Попов с обективната реалност. “Виделина” има принос за последното, защото тиражира част от въпросите и отговорите и по този начин увеличи многократно читателите им. Надявам се последните да си направят съответните изводи.
Но да се върна на “мълчанието” на Солов. Изразилият мнението си, което стана причина за този ми коментар или е обикновен лъжец или просто е тотално неинформиран за случващото се в общината. За да се убеди, че говори неистини е достатъчно да влезе в архива на “Виделина” и да се запознае с позициите на Солов по не един актуален за жителите на общината казус. Последният е само от преди няколко дни и касае изборът на Върбакови да строят първата централа от общинския фотоволтаичен парк на цена 11 млн. лв. при обявена от няколко съветника нормална цена от 7 – 7.5 млн. лв. Ако пък не ни вярва би могъл да поиска достъп до протоколите от заседанията на ОбС, за да се убеди, че не е прав.
Но да оставим конкретния казус и да се опитаме да погледнем по-глобално на нещата около предстоящия местен вот. Според мен идеалният вариант би бил още преди парламентарните избори през април или веднага след тях всички политически сили и формирования с намерение да спрат пропадането и обезлюдяването на Пазарджик (за последното има и доказателства от статистиката) да се съберат и да излъчат една единна кандидатура за кмет на общината, зад която да застанат.
Това обаче явно няма да се случи. Остава единственият друг вариант – всички кандидат кметове, които ще се явят на изборите с цел спиране на пропадането и обезлюдяването на Пазарджик и общината да провеждат собствената си кампания в две части. Първата – настоящото им състояние и причините за това, по възможност с максимален брой факти и втората – най-важните първи крачки ако спечелят вота, които трябва да предприемат веднага след като бъдат избрани. И задължително да не се нападат и дискредитират един друг!
А ако се стигне до балотаж с участието на някой от тях и Попов, всички останали да подкрепят своя съмишленик!
Ако най-накрая след 16 години еднолична власт Попов бъде детрониран новият Общински съвет трябва да наблюдава под лупа действията на новоизбрания кмет и да спира всички негови мераци за еднолично управление. За да не се запази феодалната форма на управление, но с друг владетел!
Валентин НЕНКОВ
Прочетена 13848 пъти


тел.034/445175 /11-19ч./ gsm:0887788453

Как на две инстанции осъдиха „Виделина” за читателско писмо!!! Реакциите на български и чужди медии и организации

Напред
Назад
Сондажи за вода със затръбени
- повърхностни води/реки, езера, води в тръбопроводи и др./;
диаметри от 110 до 800 мм;
- извори;
Геоложки проучвания за всички видове строителство;
- източници на минерални води;
Изработване и внасяне в МОСВ на
Изготвяне и внасяне в МОСВ на документи за
документи за разрешително за водоползване,
разрещително за изграждане на сондажи
включващи хидрогеоложки и хидроложки
кладенци и хидрогеоложки проучвания.
доклади, и документи за добив:
Изготвяне и внасяне на документи в МОСВ за
- от съществуващи сондажни кладенци;
разрешително за заустване на отпадни води.
Webmaster: WebSitesBg